![]() |
Rock'N CoKE!!! Rock'N CoKE!!! 1-2-3 Eylül tarihlerinde Hezarfen Havaalanı'nda dördüncü kez gerçekleşecek olan Türkiye’nin en büyük açıkhava festivalidir. Evet arkadaslar çok az kaldı gidicek olan arkadaslar var mı acaba????? http://img209.imageshack.us/img209/332/283bigev1.jpg |
Arkadaslar giden yokmu yaa....:( :confused: :confused: |
ben :D varım |
ist de olsaydım ,giderdim.. |
istanbulda olsaydim kacirmazdim |
bn gitmiorum ve forza barışarock... |
Bu sene yağmur falan yağmaz inşallah.... |
placebo var bu sene kaçmaz ama benim haftaya okulum açılıyo ve bu haftasonu izmite gitmek zorundayım :( giden arkadaşlara iyi eğlenceler |
benim de o tarihlerde antalyada olmam lazım yoksa kaçırmazdım,çok eğlenceli olacak |
ah ben orda olsaydim gelirdim , ama cok ta iyi grup yok mesela red hot chili peppers , korn , green day gelseydi offfff dusunemiyorum... |
bedenım orda olmıcak ama ruhum orda olcaakkk :P |
hahahahha:D |
ya çok iğrenç bence çünkü adamlar gidiolar bilinmedik bi ton adam topluolar getiriolar bi çok türk hakeden sahne performansı süper olan adamı çıkarmıolarda o yabancıları çıkarıolar sanki çok iii sölüolarmış gibi |
placebo konserine kesinlikle gidiyorum, tamamında orada olmak isterdim de ne yazık ki izmirliyim ve gidecek olan rocksever dostlarım yok, aslında evanescence'in gelmesi söz konusuydu ama albümleri değişik şanssızlıklardan dolayı bir türlü çıkamadı... şu amy lee'mi yakından göremeden ölürsem gözüm açık gidecek yaw, neyse ben bir bring me to life, sonra going under, en sonunda da touniquet dinleyeyim de kafam yerine gelsin... |
|
Alıntı:
My Immortal,Whisper,Taking over me bunlarıda dinlemeni tavsiye ederim.. :D:D;);) |
sağlam adamlar var aslında bu sene |
keşke gidebilsem :( |
bana uymaz gıdene ıyı eglenceler |
Alıntı:
con con tipler.. puhahaha güldürme beni... yaaaaa bence anlamadığın veya dinlemediğin bi müzik türüne sırf değişiklik olsun die gitme.. ;) |
rap'n coke olsa giderim naapcam o kadr rocker ın arasında |
Türkiye`de Saat: 21:00 . |