![]() |
hababbam sınıfı hoş |
Hehehe Mükemmel Ya |
hababam sınıfını 50 defa da seyretsem tvye çıksa yine bıkmadan seyrederim |
b.d=badi ekrem,s=saban b.d:uzak dogudan gelen, butun dunyayi saran ve felsefesi olan bu sporun adi nedir. s:Kolera olabilir mi? b.d:neeeee??cevap verinnnnnn - - - b.d:sabannnnnnn s:gene beni çağarıyoo b.d:sen söyle bu sporun adını s:güreş olabilirmi? b.d:Severim seni şaban,onun için ipucu verim.Hani böööle huaaoaoa hoooo,haouhaou(eller kungfu modunda badi çığırıyo) s:anladım boks b.d:Delirtme beni,hani yavrucum tvde oynuyor s:bonanzaa b.d:diiiiiil,hane hocası var böööle s:hee buldum charlienin melekleri b.d:Hani hocası onu bir hayvan adıyla çağarıo s:teesüf ederim hocam bana inek demeyemi çalışıyorsunuz b.d:hayırr,zıplayan bir hayvan s:hee kurbagaa b.d:yok pire!! s:tebrik ederim demekki pireymiş.. b.d:hayırrrr çekirgeeeeeeee,bildinmi dizinin adını?? s:Evet bildim ihtiyar delikanlııı varmı bunun gibi bi,r sahne hem arka fondaki sınıf hem izleyen yarılıyo,şener şen ve kemal sunal efsane ikili... |
Alıntı:
|
Kibar Feyzo bana gore gelmis gecmis en komik Turk filmidir bana gore, filmde daha cok muhtesem kare var: Feyzo'nun aga havuzdayken esansi eksik diyip ustune isemesi, arkadan ona parmak atmasi, Feyzo'nun faso aga tanimlamasi, tuvalet sahneleri(aganin pogunun ustune pog olur mu ulan), Feyzo'nun soyledigi muhtesem ninni(uyu ula essogluessek, anani belleyecegim bos duruyo dosekkk) ve niceleri, cok buyuk adamdi rahmetli.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:45 . |