![]() |
Bedri Baykam: ''fener kalesinin bekareti'' BEDRİ BAYKAM: FENER KALESİNİN BEKARETİ DELİNDİ http://www.haberturk.com/foto3/manse...am04092006.jpg HABERTÜRK'ün gündem yaratan programı Şeref Tribünü'nde ilginç bir 'Bekaret' tartışması gündeme geldi. İşte Fenerbahçe TV'deki bekaret gafı... Fenerbahçe TV'de 22 Ağustos'ta yayınlanan '2F1B'programında Bedri Baykam'dan inanılmaz gaf! Bedri Baykam Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçını yorumlarken. defans hatalarından Çaykur Rize'nin gol attığını belirtiyor ve o inanılmaz gafı yapıyor 'BU SENE FENER KALESİNİN BEKARETİ DELİNDİ' |
hem de ezik tv de,laf iyi oturmuştur eziklere:) |
muahahaha eee ezikler ressam adamı spor muhabiri diye oraya oturtursanız futboldan anlamayan birine futbol yorumlamasını sağlarsanız böyle rezil olur böyle ezilirsiniz...ezikler... |
izledim programı videoyu arıyorum |
çok fena olmuş yaa.. :D:D:D |
biri video koysun |
oda yetmezmiş gibi birde taraftardan maille bir soru geldi beşiktaş sizin galibiyet serisine son verip japon bayrakları açması hoşunuza gitti mi???? |
ya dun aksam bı kanalda ızledım cok guldum ya |
çok güzel olmuş..cuk oturmuş yani bu laf.. |
bu adam beni öldürüyor zaten,iyi olmuş eziklere.puhahaha çok güldüm ya,o bekaret çok önce bozulmuştu ama neyse.. |
Türkiye`de Saat: 23:03 . |