![]() |
Bizim Forumcular kimle diyalogda acabaaa? Arkadaslar icimden geldi boyle bi topic acayim dedim , forumdan tanidiklarimin unlu simalarla diyaloglarini yaziyim dedim tanimadigim uyelerden simdiden ozur diliorum...baslangic olarak 2 tane atiyim dedim...sizden de bekliyorum bu arada:D Ilki Alper(Alpich) - Bobo Alper: Olm ne o oyle sahada bi varlik gosteremiyosun Bobo: Ya abi konsantrasyon eksikligi yasiyorum kusura bakma.. Alper: Olmaz olm boyle mi ogrettik biz sana Bobo: Naapim alper abi iste ya? Alper: Sus terbiyesiz , sana verdigimiz 2 milyon euroya yazik. Bobo: Tamam abi ozur dilerim yaa.. Alper : Bak hala konusuyo , kaybol ayagimin altina almiim.. IkincisiBerkhan - C.Ronaldo :D C.Ronaldo: Alo Berkhan senmisin ?? Berkhan : Evet Buyrun .. C.Ronaldo: Ya ben Cristiano Berkhan: Hee tmm.. C.Ronaldo : Ya Bjk dan teklif geldi biraz bjk icin bilgi aliyim dedim Berkhan : Nasil bir Bilgi ?? C.Ronaldo: Ne biliyim iste anlat sen ?? Berkhan: Ya ne anlatiyim ya bjk anlatilmaz yasanir.. C.Ronaldo: Berkhan sirf sen dedin ya gelmeyecem bjk ya kotu deseydin gelirdim. Berkhan : Allah belani versin..... |
güzel :d c.ronaldo nun Bjk ye gelmesi süper olur hea bi düşündümde:D |
:d:d:d:d:d:d |
Bener bu ne ya nerden çıkardın ben o adama gel diye ne yalvarıyım o adamı sevmediğimi biliyorsun ben arasam arasam LİNCOLN ,ASOMUAH yada RONALDİNHOYU arıorum bilmiomusun:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:00 . |