![]() |
yeni sezon formasi (cola turka yazisi) ne yapmaliyim selam arkadaslar dün yeni sezon formama sonunda kavustum... cola turka yazisi gecen yila bakarak daha kalin olmus. formayi almis olan arkadaslara soruyorum....camasir makinasina atarsam zarar görürümü yazi? atarsam kaca attiim....yoksa ayse teyzeyi mi cagiralim :D yardim ve yorumlarinizi bekliorum tesekkürler |
Ben de aldim yeni Formayi. annem camasir makinasine ati bisey olmadi 40 dereceye ati, hic bisey olmadi ! zaten formada yaziyor kac derceye camasir makinasine atilir ! Hic zarar görmiyor 40 dercede .... ama sen istiyorsan 30 dereceye at ! |
Alıntı:
gecen yilki formayi 40 a atmistik mahvolmustu yazi....ondan sonra giymek istmedim duvara astim :D |
Benimkini daha yıkamak nasip olmadı ama ben elde çitilemeyi düşünüyorum çok kirli değilse getir seninkinide çitileriz:D :D :D |
Alıntı:
|
ya abi silinirse silinsin. sende yeni rakı yazdırırsın önüne:) |
önemli olan BJK arması... |
.................................................. .................................................. . |
ayse teyzeyi cagir kesinliklle o anlar bu islerden :D:D:D::D:D |
|
Alıntı:
|
boşverin yıkamayın kalsın,ilerde kokladıkça hatırlarsınız gittiğiniz maçları :D |
önemli olan amblemin olması kardeşşşiiimmm |
Türkiye`de Saat: 11:47 . |