![]() |
Müthiiiişşşşş galibiyet primi(!) Keban Tekspor takımında futbolculara galibiyet primi olarak 100 kontör verildiği bildirildi. Keban Tekspor Kulübü Yönetim Kurulu, aldığı kararla Elazığ 1. Amatör Kümede mücadele eden takımın oyuncularına deplasman galibiyetlerinde prim olarak kontör verilmesine karar verdi. Bu kapsamda takımın, Alacakaya ilçesinde oynağı karşılaşmayı 2-1 kazanması üzerine yönetim kurulu, oyunculara galibiyet primi olarak 100 kontör hediye etti. Antrenör Hulusi Orhan, kulübün imkanları ölçüsünde galibiyetlerde sporculara prim olarak çeşitli hediyeler verdiklerini söyledi. spor3 deplasman beraberlıgınede 50 kontör transferi var herhalde:D :D :D |
yaa adamlar bu iyi kontürüne göre oynarlarr |
VallaH bendemi gitsem o klübe kont dayanmıo 3 tane manitaya :D |
bizim futbolcularada böyle ufak şeyler vermeliyiz...çünkü hiçbiri aldığını haketmiyor... |
Güzel ülkemin güzel insanları ya.Çok yaratıcıuyızdır,adamlar haklı kendi hesaplarına uygun prim işte:D |
muhahahahahhaah :D:D:D |
valla yönetim yolunu bulmuş:) |
napsınlar adamlar bütçeye göre hareket ediolar:D bana 25 kont atsınlar ben top toplayıcı oliim:D |
Duy bunlari baskan |
herkes bütçesine göre |
Yenilince bahane hazır KONTÖR BİTTİ !!!! :D:D |
zuhahahahahahahahah |
memleketemimin güzel insanları ne yapsınlar para olmayınca bari kontör verelim demişler |
walla amatörde 100 kontor profta 100 milyar |
Türkiye`de Saat: 19:44 . |