![]() |
Müzik En Sevdiğiniz 5 Slow Parça |
mariah carey ---------my all george mıchael-------carlsflessber tony broxton---------un break my heart sezen aksu-----------belalım sezen aksu-----------git |
* serkan --- > güller * grup koridor --- > haketmedim seni * izel --- > kıyamadım * demet akalın --- > allahından bul * emirkan --- > bebeğim |
sezen aksu..........gülümse sezen aksu..........her şeyi yak sezen aksu..........geri dön sezen aksu..........tükeneceğiz sezen aksu..........git |
space girls---viva forever kamuran akkor--sev yeter enrigue iglesisas--escape ilhan şeşen--sarılınca sana barış manço tamamı |
Rascal Flatts - what hurts the most (Sizede tavsiye deyorum arklar) craig david-Rise and Falls craig David -Seven Days Rafet el Roman -Yana Yakıla Barış Manço-Unutamadım |
Dido---white flag Dido---thank you Scorpion---wind of change Bob dylan--one more coppoe(doğru mu yazdım emin diilim.. :D) Sagopa kajmer--Bir peşimiistin gözyaşları..... |
ibrahim tatlıses-yanlızım kenan doğulu -dön gel avril lavigne-no body's home evanences-my imortal kelly clarkson-all i know |
serkan-dön tuğba özerk-el gibi demet akalın-esmer yarim kazım koyuncu-denizde karartı var grup koridor-senin o gözlerin var ya |
heheh valla ben hıc bu tur parcalar dınlemedıgım sadece djtiesdo derım hehe ne yapalım ıste bızımde dınledıgımız bu :) |
Türkiye`de Saat: 01:33 . |