![]() |
Alıntı:
|
çok genç yaşlardaki arkadaşlarımdan içiyorum diyenler var:( bana düşmez ama daa yaşınız biraz genç deil mi:confused: |
sigaramın dumanı sen , ateşi ben olayım :D:D:D ne nargile ne de ot.!! sigara dan başkası yalan... efes mi nefes mi ? tabi ki nefes :D:D |
bende sigara 8 senedir sigara içiyorum ama bırakıcam çünkü sonunun ne olduğunu gözlerimle gördüm sigaradan kanser olan bi yakınımızı ziyarete gitmiştik adam resmen beni öldürün diye yalvarıyordu sonunda öldü ama 2 senede çekti ve acı çeke çeke öldü |
Ben 7 ay önce bıraktım 14 sene içtim.Mecburen bıraktım sol ayak damarlarım tamamen tıkanmış tam 1 sene çektim bu acıyı yolda yürüyemez hele gelmiştim. Neyse doktorlara gittim ayağımda yırtık falan vardır veya burkulmuştur diye. Ama en sonunda anladım ki sol ayak damarlarım tamamen tıkanmış. Özel bir hastanede anjiyo oldum ama fayda etmedi. Tabi ameliyat içinde geç kalındığı için şu anda hap kullanıyorum yaklaşık 8 aydır yavaş yavaş düzelme var. Doktor eğer 2-3 sene daha sigara içseydin ayağın kesilirdi dedi.. O yüzden herkes içerken bir kez daha düşünsün çünkü ben çok acılar çektim... |
geçmiş olsun |
Alıntı:
|
şu anda imkansız ama bi ay sonra felan olabilir zaten başlamadan önce ciğerde duman çıktı pasif içiciydim, kesinlikle yasaktı sigara içmem, ama başladım işte şimdide boğazım acıyo ya havadan ya sigaradan bakalım 1 ay sonra bırakcam gibi eğer böle devam ederse |
Sigara=ÖLÜM... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:11 . |