![]() |
sana saçma geliyor ama beğeneni çok:D Bak ablam hayranı olmuş arabasına bile yazdıracakmış:D |
Alıntı:
Alıntı:
Burdan çıkardığım sonuç:Erkekler slogan bulmada çok daha iyi...:D:D:D |
Alıntı:
ha ha ha:DDuy mehlika duy bunları Abidik kubidik dediğin laflarımı görüyormusun:DAblam çok beğenmiş:D sloganlarım-laflarım herkese normal - hoş geliyor.Bir sana ters geliyor:D Herkesin doğru bulduğu şeyler sana ters geliyorsa sende bir sorun vardır belki:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ondan korkmuyorum:D Ateş olsa olduğu yeri yakar sadece:D:D(tarafsızlık talep ediyorum ablam senden:D) Neyse ben kaçtım abla.laptopun şarjı bitti bitecek:D görüşmek üzere:D:ciao: |
Beğeneni olabilir ama sen o lafların altına sığınıyosun:D:DBaşka yaptığın bir şey yok:D:DAyrıca madırım tabii ki benim yanımda olacak sen de kimsin?.:D:Dİşte böyle madırım her fırsatta beni bitirmeye çalışıyor.Neredeyse tüm forumu bana cephe alacak.:D:DBence bayanlar daha iyi slogan konusunda her yerde görmek önemli değil sadece aklına kazısın:Mehlika ile uğraşma toz olursun Mazlum...:D:D:D |
Alıntı:
:D ben laflarıma sığınmıyorum.Laflarım yeterli oluyor senin madırın olabilir ama benimde ablam:D sana cephe almasını istediğim kim varsa hemen kabul ediyor nedense:DNeden herkes sana cephe almak istiyor mehlika (Aramızda kalsın 3 kişiyiz ama 3. haberi yok daha:D) ''Mehlika ile uğraşma toz olursun'' aman Allah'ım slogana bak.Çok korkuttun beni:D:D |
Kolpa basın :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
benim lafa sığındığımyok deminde söyledim.Bunlar seni ezmem için yeterli:D popülarite ile alakası yok:D Kim kaybeden tarafta olmak isterki:D Halk biliyor benim kazanacağımı:D sevinmek yada sevilmek için sevmedim ben forumdaşlarımı:DSevdiklerinin yanında da olmak isteyebilirler :D Tüm forum senden nefret ediyor mehlika.Ömrün çok kalmadı:Dnihaha |
Türkiye`de Saat: 04:56 . |