![]() |
1 Mayıs - 10 Mayıs tarihlerinde doğanlar: Çiçeğiniz: İnci çiçeği. Cömert ve iyi kalplidir. Menfaatçi insanlar tarafından acımasızca kullanılmaya yatkındır. İnci çiçeği kadınına iyi bir koruyucu gerekebilir. İş konusunda bu insanlar fazla sorunlar yaşamamaktadırlar. Ani değişiklikler sinirlerini olumsuz etkileyebilir aynen öleyimm |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D:D:D..................... |
Alıntı:
|
bana lale çiçegi çıktı en sevdigim çiçek lale'ydi zaten tesadüfe bak |
23.subat dogumlu oldugum icin benim cicek bu oluyormus http://www.diademas.lv/beauty/admin/...age/mimoza.jpg MiMoZa... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Eklenti 377 Çiçeğiniz: Dahlia. O azamici bir kişilik taşımaktadır ve bu huyu amaçlarına ulaşmakta onu engelleyebilir. Dahlia insanı başkalarından çok kendine ve kendi gücüne güvenmelidir. Bu durum sadece iş için değil, özel hayatında da geçerli olabilir. :) |
4 Ekim - 13 Ekim tarihlerinde doğanlar: Çiçeğiniz: Kamelya (Japon gülü). Hoş bir dış görünüşe sahiptir. Sakin ama korkusuzdur. Hareketlerinde çocuksuluk sezinlenir. Sanata yatkınlıkları vardır. |
24 Ekim - 2 Kasım tarihlerinde doğanlar: Çiçeğiniz: Freesia. Korkusuz, inatçı kişilikleri bazen zarar verebilir. Bu işaretin insanları çok sevimli ve sempatik olurlar. Bu sayede işlerinde de ilerleme gösterirler. Bir az diplomatik davranmalıdırlar. |
Ben çiçek değilim böceğim :D |
Türkiye`de Saat: 03:51 . |