![]() |
Brezilya Kadrosu Acıklandı Kaleciler: Dida (AC Milan), Julio Cesar (Inter Milan), Rogerio Ceni (Sao Paulo) Defans: Cafu (AC Milan), Cicinho (Real Madrid), Lucio (Bayern Munich), Juan (Bayer Leverkusen), Roberto Carlos (Real Madrid), Gilberto (Hertha Berlin), Cris (Olympique Lyon), Luisao (Benfica) Orta saha: Edmilson (Barcelona), Juninho Pernambucano (Olympique Lyon), Emerson (Juventus), Ze Roberto (Bayern Munich), Gilberto Silva (Arsenal), Kaka (AC Milan), Ricardinho (Corinthians) Forvet: Ronaldo (Real Madrid), Robinho (Real Madrid), Ronaldinho (Barcelona), Adriano (Inter Milan), Fred (Olympique Lyon). 15.05.2006 Kaynak: Superspor.com Bu adamları tutacak takım yok Belki italy-arjantın zorlar |
kleberson yok yorumlar |
no commed :D champions brasil |
Klebersonun olmadigina üzüldüm. Bence hak edenlerin basinda gelirdi. Neyse saglik olsun. Ona bakarsaniz medyanin abarttigi alexde yok. |
Alıntı:
|
alexın topcu olmadıgını brazılyalılar bıle anladı ama bızım basınımız anlamdı daha |
alex orda top toplar ancak |
Keske Kleberson da orda olsaydı ..En azından birini gururla izlerdik.. |
böyle bi kadro yaaa.....adamlar yıldız topu gibi... |
böyle bi kadro yaaa.....adamlar yıldız topu gibi... |
böyle bi kadro yaaa.....adamlar yıldız topu gibi...alexxxx nerdesin beaa...görmedik seni ....:):) |
abi çok iyi bir kadro ile gidiyor ayrıca LYON un en önemli 3 oyuncu orda ayrıca gözüme çarpan ilk şey sao paolo nun kalecisi var kim bu acaba nasıl bence milli takıma çağırıldığına göre iyi bir kalecidir |
Alıntı:
|
Ya kleberson bizde ne oynadıki brezilya milli takımına seçilsin |
sızce finalde brezılyanıın rakıbı kım olur:D |
Brezilya bu kupanın mutlak favorisi. Rakibi yok diyebilirim. Ancak büyük bir süpriz olursa kupayı alamazlar. Özellikle iddaacılar için kaçınılmaz bir fırsat. Çünkü ''iddaa uzun vadeli''de Brezilyanın kupayı kazanamsına 3.00 oran veriliyor. Ben 100 ytl basmayı düşünüyorum. |
kleberson mu guldurmeyın benı besıktasta hıcbısey yapmadıkı o adam mıllı takıma gıtsın ayrıca brezılyayada rakıp tanımıyorm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaw ezik alex i almadılar yaaa ona cok gülüyom he he he he he he |
şurdan iki tanesini alsak tamamdır |
aptalex yok :D olsa düşer bayılırdım zaten.. ee eziklerin abartıda üstüne yok aptalex de öyle abartılıyor... |
Türkiye`de Saat: 16:32 . |