![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #244 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 65  
				 Tecrübe Puanı: 36    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     aynen katılıyorum dostum    
				__________________    "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"  |  ||
|   |        |  
|    |  #245 | ||
|    şǻЋяυт  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     k0numun a$agıya düşmesıne tahammüL edemı0m asjkbds    ![]() ![]() ![]() 
				__________________   Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş...   |  ||
|   |        |  
|    |  #247 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     sevgilimin ağlamasına    
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |        |  
|    |  #248 | ||
|    ♥zєуησм♥  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     Lakait insanlara,çifte standart yapanlara,bazı işleri hyat memat meselesi sananlara,İTİBARIM die karşısındakileri ezp geçtiğinin we bign bu drm yüzünden karşısındakini kaybediceinin frknda olmayanlara,yaptıklarının karısındakini ne kadar üzdüğünü tahmin edemeyenlere,sewildiği kadar sewmeyi BECEREMEYENLERE...die uzayıp gidiyo    ![]() 
				__________________   bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...  |  ||
|   |        |  
|    |  #249 | |||
|    AyNaKoLiK  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 her$eyi anlatıyooo ![]() ![]() ![]() 
				__________________   senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum..  ![]()  |  |||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |