![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #271 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgili günlük bugün herzaman ki gibi geçti yine evdeydim evde oluncu tabi interte giriyorum artık onada girmekten sıkıldım ama tek uğraş o .ya günlük ablam yine gidiyo yaz okuluna nerden çıkardıysa ...gelecek sene ki dersleri şimdi alıyo kpss seye çalışcakmış seneye de neyse gitsin temmuz 15 gelecek zaten.neyse sonra grşrz bjkli günlüğüm | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #272 | ||
MY IMMORTAL ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | günlükçüm hiç çalışmadığım sınavlarım bitti sonunda...açıklanan sınav iki büt bir şimdilik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ................BEŞİKTAŞ............... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #274 | ||
aşkımız renklere ![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sefkülü günlük; bu sıcakta ankara çekilmiyo ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ siyah ulan beyaz ulan alayına gider ulan .. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #276 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pc'm b0zuLdu a.. dlkflgldfkşl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #278 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | off günlük la yanıyom burda çayır çayır yaniyim . yok bir kız da öpeyim nanğındna da serinleyim ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #280 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgili günlük bugün çok mutluyumm klavyem bozulmuştu ya gittim yenisini aldım ee biliyosun 2-3 günden beri giremiyorumm beşiktaş foruma oh girdim sonunda mutluyum yani ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |