Alıntı:
ikibirabirçerez´isimli üyeden Alıntı
sevgili günlük nası bi toplumdayız? çok kitap okumaktan ve çok pc ile uğraşmaktan gözlerim bi hayli pörtledi ve hatta kurbağa kermitin ki gibi cörtleyip dışarı doğru meğillendi. şikayetim bu sağlık olarak ammaavelakin kime sorduysam aldım cevaplar patates yapıştır , salatalık dilimi yapıştır , çay banyosu yap gözüne gibi manyağımsı bi o kadarda gomik tavsiyeler . hiç akıllı arkadaşım olmucak mı benim die hüzün kapladı içimi. bi allahın kulu demedi bi göz doktoruna git kardeşim gözlerin bozulmuş die... bende karar verdim camı olmayan bi gözlük çerçevesi alıcam sağ gözüm hipermetropi yani yakın özürlü sol gözüm miyopi yani uzak özürlü olduğu için de ; gözlüğün çerçevesinin sol tarafına patates dilimi gözlüğün sağ tarafınada salatalık dilimi takmayı düşünüyorum. ayrıca doktorada böyle gidicem kararım kesin doktorun yorumu ne olur bilemem. doktorda eğer tedavi protokolü gayet iyi başarılı vs vs.. derse kendimden şüpelenicem artıkın... peki göz bozulduğunda veya ağrıdığında böle yapılıyo diyelim. burun akmasına ne yapıcaz ? içki masasına meze olacak limon içinde duracak ince doğranmış havuçlardan alıp burnumuzamı sokacaz ? mesela akut otit media ( orta kulak enfeksiyonu) doktora gidip gidip reçeteye geniş spektrumlu bi antibiyotik yazdırmaya ne gerek var sok birer sofralık zeytin olsun bitsin iki güne kalmaz mahalledeki veya iş yerinde ki olan biten herşeyi duyarızz....... GÜNLÜK BEN Mİ MANYAĞIM ARKADAŞLARIM MI ? |
Sevgili Özgür'ün günlüğü...
Özgür'ün arkadaşları kesinlikle manyak değil,yoksa öyle miyiz yahu ?

Benim gözler de Özgür'ün gözleri gibi pörtledi.

Hem kitaptan,hem PC'den hem de bir sürü sebepten...Ben neden sana yazdığımı bilmiyorum Özgür'ün günlüğü...

Acaba bir günlüğüm bile yok mu ?

Bana kendin gibi tertemiz olan bu sayfanda yer ayırdığın için sonsuz teşekkürler günlük...

Özgür gelirse,selamlarımı iletirsin artık...
Bir dost...