Alıntı:
alpler´isimli üyeden Alıntı
Vay ve Özgür'ün günlüğüne yazmam işe yaradı sonunda...
Sevgili Özgür'ün günlüğü,
Seninle kısa zamanda çok şeyler paylaştık,sakın seni istemediğimi,yeni günlük sözünü duyunca ağzımın kulaklarıma vardığını düşünme...  Ama "emanet ata binen tez iner" atasözünden yola çıkarak,seninle vedalaşma vaktinin geldiğini söylemek zorundayım.  Helallaşmadan olmaz,değil mi ?  Özgür'e söyle,sayfaların bittiği zaman benim günlüğüme bir iki satır yazabilir.
Veee ne zaman elime geçecekmiş acaba benim günlüğüm ?  |
şimdi bu saatte gittim nöbetçi kırtasiyeye ellerinde günlük kalmadığını söylediler bu arada saat 01:15... gittim başka bi kırtasiyeden camdan adamın ev telefon numarasını aldım. rica ettim sayfalarım bitiyo yetiş abi dedim. adam tutturdu kardeşim manyakmısın bu saatte gündüzler çuvalamı girdi die... baktım olmucak beşiktaş muhabbeti yapmaya başladım adamda koyu beşiktaşlı çıkmasın mı dedi güzel kardeşim neden baştan sölemedin. adamı evden aldım tuttuk kırtasiyenin yolunu. yoldada başladık
SİYAH ULAAA BEYAZZZ ULLAAAA derken vardık kırtasiyeye . bu seferde tutturdu valla para almam dostluğumuz bakidir diyip telefon numaralarımızı aldık ve vedalaştık. hikayenin özeti ablacım günlüğün elimde 1. kalite kuşe kağıt sen hiç meraklanma