![]() |
uzun bir aradan sonra selamün aleyküm günlük :D geçen gün 3 kız tarafından terk edilmeye bağlı olarak sigara aldım ve şu ana kadar tek arkadaşım oldu ve olmaya da devam edecek gibi görünüyor . . durum bu sonra yine görüşürüz . . |
Alıntı:
Derdini anlıyorum ve senn bunları hak ettigini ve hatta daha kötüsü olmasını diliyorum.Sen kim 3 kızla cıkmak kim al o sigarayı tek aşkın olsun hadi eyvallah günlügün:D:D:D |
Alıntı:
beni 23.25 itibari ile ileri derecede güldürdüğün için ALLAH ta seni ağlatsın :D bir salaklık yapıp yapalım dedik anlaşma imzalamış olacaklar ki hepsi aynı gün bıraktı :D aslında tam çıkma denmez bazılarına çıkma aşamaları idi ama hiç konuşan yok elimde kalan 1 kişi var :D bundan sonra daha dikkat etmeye çalışıcam :D |
Alıntı:
Sen bu kafayla kız mız ayarlıyamassın o kızda yakında seni bırakır gider merak etme sen kızlara para yidirmeye devam et :D ne demişler akılsız basın cezası nı cüzdan ceker diye hadi bakalım grsrz :D:D |
Alıntı:
çingene karısına 10 lira kaptırdım kızın yanında çok fena koydu hala içimde o para :D neyse artık özen göstericem kaptırmamaya görüşün için teşekkürler . rica etsem benim günlüğümden çıkıp kendi günlüğünü yazsan :D :D :D |
Alıntı:
Sen aynı akılla devam et belki bir kız bulursun evlenicek oda zorda sen evde kalırsın kesin tmm ben kendi günlügüme geciyorum sende gec olmadan yat sütün mutfakda masada duruyor sıcak sıcak icmeyi unutma :D :D Hadi iyi geceler sana :D:D:D |
Sevgili günlük Her gecen gün stres daha da artıyor bu senede istedigim yerler olmassa napıcam napıcagım bellide olsun sorayım genede :D bu sınav yüzünden zaten hayatımı paylasacagım bir kız arkadasımda olamadı ama yaz geliyor aşk zamanı dua ette karsıma iyi biri cıksın neyse uzatmayalım... sonra görüsürüz günlük :D:D |
heyyttt günlükte alıntı yapmak , senden önce yazana cvp vermek yasaktır. silmiyim şimdi yazdıklarınızı. okumayın kardeşim birbirinizin yazdıklarını :) |
Alıntı:
|
ben kime diom yha. kardeşim okuma yazdıklarımı nie okuyosun..aa ayıp denen bişi var günlük yazıyorum adam çatır çatır yazdıklarımı okuo :) |
Türkiye`de Saat: 06:59 . |