![]() |
Sevgili günlük ayse ablamı cok kızdırdım :D yapma dedigi seyleri yaptım ben cok kötü bir kardesim :D |
sevgili günlük . günlüğüme biri bakmış az önce . kınıyorum :D neyse iyi geceler. |
günlük bea mutsuzdum uzun zamandır.ama bugün ilginç şeyler oldu.bana hata yapan bi arkadaş vardı bugün gelip benden özür diledi.şaşırdım açıkçası ama hoşuma gitmedi de değil yani :D sonra çıktım evden arkadaşlara gittim süper eğlendim mutluydum yani sanki hayatım değişiyor mu ne?ama bak şimdi yine dellenmeye başlıyorum aradığım kişiye şu anda ulaşılamıyor :( |
ahh bu ne sıcakk!!! uLahn sabah bi uayndım yanımda k0sk0ca bi ayı:D:D mK sarıLmışım sımsıkı uyandıqımda birden sıçradım 0nu qörüncé k0rkudan neysé:D işte şimdi iyi qibiyim kaLbim haLaa atı0:D:D:D y0k yani qeCe Ewé birinide atmadım kim bu yanımdaki die uyandım :D şisadlkskdşlskdfs qünaydın bakaLım..:D:D:D |
berbat bir gün ULan 2 sınav var günlük sorma hangisine çalışıyım mozart eşliğin de sınava çalışmaya devam :D |
0fff buqün qünLüğü s.... édi0rum ç0k y0rqunum yazamiCam :D:D:D |
günlük ya bugün ders çalışmam lazım ama şu beşiktaşforum var ya ordan çıkıp çalışamıyorum.yarın sınavım var ondan sonra daha 5 tane daha var ama benim hiç çalışasım yok :( sıkılıyorum ben evde durmak da istemiyorum gezmek istiyorum sınav da istemiyorum...sanırım ben ne istediğimi bilmiyorum.neyse bakalım ne istediğime karar verirsem tekrar yazarım ben...şimdilik bu kadar...ya da dur aslında ne istediğimin ne önemi var ki kim bana ne istediğimi soruyo :( |
sevgili günlük: bugünde ne nuri şahini ne de mehmet topuzu alabildik:( tüpçüye o kadar beddua ediyorum ama nafile.... |
qéce uyuyamadımmmmmmmmm hiç rüzqaR ésmedi yatakta döne döné kiL0 werDim nerdéyse 9 qibi :D:Ddayanamadım kaLkıp KahwaLtı yabtım...s0nra bi manyaq aradı 0nLa şeettik muhabbet ardından:D burdayım..0kuLumu ösLEdim ben yhaa :S nyS s...... edeLim:D 0kuLu zaTen hiç sefmesdim:D akş** da arkadaşLa abimin yanına qitmeyi düşünüy0rum can sıkıntısı yeter Lan eLim k0ptu a..:D:D. |
sevgili günlük tatil bitti, iş başladı:( ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim... |
Türkiye`de Saat: 10:23 . |