![]() |
sevgili günlük bugün herzaman ki gibi geçti yine evdeydim evde oluncu tabi interte giriyorum artık onada girmekten sıkıldım ama tek uğraş o .ya günlük ablam yine gidiyo yaz okuluna nerden çıkardıysa ...gelecek sene ki dersleri şimdi alıyo kpss seye çalışcakmış seneye de neyse gitsin temmuz 15 gelecek zaten.neyse sonra grşrz bjkli günlüğüm |
günlükçüm hiç çalışmadığım sınavlarım bitti sonunda...açıklanan sınav iki büt bir şimdilik :( yazın ortasında balıkesir çekilmez be günlük....o hoca varya o hoca hani büte kaldığım dersin hocası allah onu bildiği gibi yapsın üç puan daha çıkartamamış o kağıttan hadi kağıttan çıkartamadı o kadar proje hazırladım ordan da mı veremedi o üç puanı yaakafayı yicem... o değilde ben şimdi bidaha bidaha aynı şeylere nasıl çalışıcam yaa :( o zaman çalışmayı istemedim şimdi hiç istemem diye düşünüyorum.ama alta da bırakmak istemiyorum.seneye zaten kpss çalışıcam bi de arada o derse o aptal derse çalışmak istemiyorumm :( ama nedense istemediğim herşey başıma gelio büt de istemiyordum ama bak işter sana büt :( ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffffff yok yok ben gidip kafamı bi yerlere vurayım akıllanmıcam ben hiç :( ama önce yemek yemeğe gidiim annem yemeğe çağırıyo :D bilgisayarı bi taraflara fırlatacak yoksa :D |
Ah günlük ahh ; sigara ile başım dertte lanet olsun şu zıkkımdan kurtulmayı başaramadım :( |
sefkülü günlük; bu sıcakta ankara çekilmiyo:( bitanemi çok özledim ama ona göre çok mantıklı sebeplerden ayrıldık..geçmezki onsuz günler üüfff :(:(:( |
sevgili günlük canım sıkkın galiba ölüyorum,zaten midemde bulanıyor:S en önemlisi gözüm toprağa bakıyor:Dciddiyim.hakkını helal et:) |
pc'm b0zuLdu a.. dlkflgldfkşl:D:D abimdé 0Lmasa nabcam bén:D neysé wardır bi hayır:D 0sLdim La sizi we qunLuqumu:d:D néyse s.. qidin zatén hic séwmezdim:D:D |
sevgili günlük açtığım konuyu kaldırdılar öksüz gibi kaldım :( ben içmeyimde kim içsin şimdi dertten kederden :( |
off günlük la yanıyom burda çayır çayır yaniyim . yok bir kız da öpeyim nanğındna da serinleyim :D :D f wnassdafcdsd:D |
Günlük bu gün çok sıkılıyorum sinir olduğum bir kaç kişiyle muahttap olmak zorunda kaldım bozuldu sinirlerim hey Allah\'ım yaa ne gereksiz insanlar var şu dünyada:@ |
sevgili günlük bugün çok mutluyumm klavyem bozulmuştu ya gittim yenisini aldım ee biliyosun 2-3 günden beri giremiyorumm beşiktaş foruma oh girdim sonunda mutluyum yani:D:D |
Türkiye`de Saat: 17:29 . |