![]() |
sevgili günlük bugün forumda birinci yılımı doldurdum.doğum günümden sonra en önemli gün 3 temmuz:Dne mutlu bana böyle biyerdeyim ve ne mutluki böyle insanlar tanıdım.iyiki varsınız:) |
sevgili günlük yakın bir tarihte birlik ve beraberliğimizi, hatta bağlılığımızı sınayacağımız önemli bir gün bizleri bekliyor. Çarşı yürüyüşü.Pek çok diğer takım taraftarlarının bile kapanmasına karşı çıktığı (ki kapanma gibi birşey söz konusu değil olamaz da) Çarşı için ve tüm emekçiler için o gün bizimde desteğimizi göstermemiz gerekiyor.Umarım forum olarak bizde üzerimize düşen görevi layığıyla yerine getiririz. Aksi taktirde kaçımız vicdanı sızlamadan mabette maç izleyebiliriz!!! Evet sevgili günlük tüm arkadaşların desteğini bekliyoruz.Şimdiilik bu kadar galiba :) |
ahh ahh..:D ne qündülşkjaslşjkdladkjmolp..ben ßu a$kın damqaSını wurdum uLahn:D:D sdşlkfgroedıkgjpoşrıkgop:D:D |
günlükkk çok güzel bi gündüü süperdi yaa |
sevgili günlük 2 aylığına yokum tatile gidiyorum oohhhhh hasetinden çatla :) |
sevgili günlük yeni bir gün daha ve ben yine bu kahrolası hastanedeyim :( |
ilk kez yazıyorum sana:(...dün gece 1 dakika bile uyuyamadım sabaha kadar gezdim günlük ya:( :p |
sevgili günlük bu oğlan kesin aşık oluyor.kim mi_?tabikide kaşif:Dbilmiyorum valla bana öyle geliyor...yanılmam bu konuda genelde...ama birinin onu uyarması gerek,aşk kötü bişey diye,sen uyar günlük bi işe yara;) |
sevgili günlük:D..bunlar tamamen spekülasyon lütfen meltemin dediklerine kanma:D..erkek adam aşık olmaz dimi günlük:D |
sevgili günlük ben bişey hissediyorsam imkanı yok tersi çıkmaz,enazından bugüne kadar öyle oldu.valla artık olmuşsun erkek merkek karıştırmasan daha iyiydi:Dşimdi otur düşün.tekrar ediyorum günlük ve altını çiziyorum:Daşk kötü,melun,lanet bişey.sevgili günlük yoksa benmi yanlış biliyorum aşkı:D_?konuşsana be:D |
Türkiye`de Saat: 14:16 . |