![]() |
buqün acaip yorqunum ... nete qircém Die deLirdim Durdum abimin s...qitmeSini ßekLedim 7865894375673643290 saat qitmi0r a.s:D:DD: neySe én s0nunda qitti i$te arkada$tan qeLdim ßende qittiqini duyar duymaz aßimin :D:D öLe yani qüseLdi qünüm...aRkada$La buLu$cam Saat 8 qißi s0nrasını biLmi0rum yeter buqünLük:D:D |
bugun hayatımdaki herşeyin ters gittigini düşünmeye başlamıstım ama vazgeçtim ne olursa olsun herşey yolunda... 11 temmuzda smmm sınav sonuclarım açıklancak o günü bekliyorum böyle beklemek öldürüyo insanı psikolojik dengem bozuldu resmen :D ama yine ve herşeye ragmen mutlu olmaya çalışıyorum yalandan da olsa.. gelecege dair en büyük hayalimin gerçekleşmesini büyük bi sabırla beklicem ve bigün mali müşavir olucam inşallah :) |
kafam ço0ok karışık hérkeS bişeLer söLü0 ama nédense söLedikLeri beni hiç tınLatmıy0...kéndi kendimi mi yeniLemeye çaLışıy0rum biLmiy0rum...asLında ben kéndimi anLamaya çaLışıy0rum az kaLdı çözüLüCem in$...:D:D:D |
günlük... son 24 saat nasıl tuhaftı bilsen:Skoca dünden geriye kalan en güzel şey rüyalar...tabi bide rangerın tepesinde beşiktaş tezahüratı yapmam:) birde bi soru:neden imkansızlığı açık olan şeyler daha cezbeder insanı,aşk mesela,niye imkansızı makbüldür...:Süüüfff.zaten zeze de üzgün:( |
aslında içimde büyük bi ate$ var...ve beni cayır cayır yakıyo...her geçen gün kül olma yolunda bi adım daha atıyorum...bu yangın neden...bilmiyorum...i$te ensemdeki silahta bu...bilinmemezlik...dipte,,bo$ta,,soru i$aretleriyle dolu bi ya$am...sonu da meçhul tıpkı ba$ı gibi..... |
günlüüüüüüüükk hastayım çokk gece 4te öksürükten ölüodum neyse hastane denilen bi şi var allahtan ilaçlarımı aldım kullanıcam ii olucam |
günlük yha bu tatil olayı beni boğmaya başladı her gün dışardayım ama sıkıldımmmmm... her gün sabahın köründe kalkmaktanda bıktım ama başka çarem de yok poooofffffff.... |
sevgili günlük ben bu ösymden bişey anlamıyorum:Dşimdi nooldu baraj çekildi bi faydası oldumu.ben bu halimle baraja tur bindirdim ama bi etkisi olmadı:Dne ayak günlük:D |
Alıntı:
Umarım sende bu sene üniversiteli olursun.:congrats::congrats: |
buqün biraz Sakin qörDüm Kendimi Nedense.... ç0k y0rqunum ç0k ßitkinim....yataktan kaLkarken ßa$ım döndü yine ßi an öLesim qeLdi...Sanki qenç ya$ta men0p0za qirmi$ qißi hiSsettim kendimi:D:D:D küfRedeSim qeLdi ama aßim yanımdaydı ßende aßime küfrettim:D:D s0nra qüseL ßi yemek yedım...ardından SizLerLeyim...ßi siqara yaktım yiné kederLerdeyim... |
Türkiye`de Saat: 17:28 . |