![]() |
hanCıdan qeLdim aCCaip y0rqunum...:D:Dbizim ziLLiLeri qördüm anam hépsi ßana saLdırdı pis lezLer:D érkekLerden k0rku0dum kızLar azmı$ a.S:D:D qümbürtüye qidi0duk waLLa neyseki yanımda ß0dyquard ta$ı0rum :D:D érkek arkiLer k0ru0r ßeni ee kim ßeni ßi ßa$kasına yedirmek iSterki alkşjfhgkdjkflşdsjgkf :D:D:D:D$aka maka ßen ßitaneyim a...:D harby layhn başkaka kim üzerinde 27 adet( abartmı0rum ) takı ta$ırki dnfdhgpodşljkhugkıotglşjknhgi,:ÇÖ yeter qüLen yerLEriniz çatlicak:D:D:D |
sevgili günlük afedersin ama bu kız manyak:D |
sen delı bn manyaq sakjdnaskjdns:D:D:DmCx yafru :D |
sevgili günlük:Dbide öpüyor ya:D:Dhem manyak hem öpüyor:Dneyse günlük görüşürüz:) |
:D:D:D bence çok komik şeler yazmş yaa:D:D sevgili günlük biraderim yine forumda gülmekten ölüyorumm..her gün bilgisayarn başında olduğum için annem çıldırdı..İstanbula hava güneşliydi kuşlar cik cik ötüşüyordu:D:D:D komşumuz halime teyze yine kek yapmış azdaha zehirleniyoduk:D:Dtüm foruma svgiler:D |
eski günlerden katsak olurda |
sevgili günlük... sana şarkı armağan etmek istiyorum..içimden taştı:Dyalnızııım günlükçüüüm yalnızııım yalnııızz:Dburaya bukadar sık uğramamayı temenni ederk ayrılıyorum...:)kal selametle:D |
sevgili günlükk....:D:D uzanmisim kumsalda((nerdeee:D:D)) gunes damlar icime kurumus dudaklarimda unutulmus bir beste yasiyorum aheste kapilmisim ruzgara savrulup gidiyorum simdi cok uzaklarimda nafile telaslarim hayattan caliyorum ni la bombe atomique un amour platonique umudum yarinlarda; tatildeyim bir elimde ayna var sair beni kiskanir yanmisim sereserpe; sahildeyim :D:D:D:D:D... |
Seyyahh bende sana bi şarkı arm. ediorm :D:D gökhan özen - kader utansınn :D:D:D |
sevgili günlük bugün benm doumgünüm ama forum kardeşimin üzerinde olduğundan 15.06.1994 olarak gösteriyo kendisini gasp edip üyeliini ele geçirdimde aslında doum günü tarihim 19.07.1992 tüm forumun dikkatineeeeeeee :D:D |
Türkiye`de Saat: 23:56 . |