![]() |
Behindert ım pemmpeeemm de gitti bugün,oydu belkide bi kaç haftadr unutturan bana,gece gündüz beraber olduğum deli kız.. :) geldiğinde seviniyoruz gittiğinde üzülüyoruz,tam alıştım derken.. tam bişiler güzelken,kaybetmek zorundayız herhalde, adaletin buu mu be dünya... |
Sevgili (m) Günlük. Ne çok kahrımızı çekion sen üzülüom valla.Hani masus dertlerimizi , kinayelerimizi sana yazıyoruz ya kızmıosun değil mi. sefiom seni günlük otu böcegi kuşları dünyayı sevdigim kadar belki daha fazla .. |
sevgili günlük artık imdat diye bağırmak istiorum. ona evet demek istiorum ama diemiorumm.. ne olcak bisim halimiz... bosver günlük yaaa... |
sevgili günlük,,,, bugünlerde kendimden korkuyorum çünkü çooooooook mutluyuum...içim böle bi garip...Allah bozmasın...çok çok çok ayrı bişi bu içimdekii...ne aşk ne başka bişi....bi heyecan ama daha çözemedim... hadii hayırlısıı...:):) |
hayat berbat bu günlük... |
sevgılı gunluk cok sıkldm bugun evıme ıstanbula donmek ıstıorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk |
bu arada yarında umarım bugün gibi olur....:) |
Bugün de gidenlerin arkasından baktım, Neden hep arkada kalıyorum ki? Alışmamak lazım en ufacık bi karıncaya bile.. :) |
sevgili günlük eğer sen günlük bişeysen neden seni kullanıp kullanıp atmıyoruz_?bi fikrin varsa buyur beri gel:D |
günlük yine içiyoz iyimi ... |
Türkiye`de Saat: 16:51 . |