![]() |
ulan gunluk ; yeter kardesım sende bı yere kadar gelen gıden hep sıkayet etmıs durmus. allah sabır versın valla beni soruyorsan iki gundur hastayım be gunluk ama mutluyum neden oldugunu benımde bılmedıgım bı mutluluk var ıcımde hayır olur ınsallah. gunluk bundan sonra felsefemı degıstırdım 3 kişi takılıcam ben ,keyfim ve kâhyası. |
Cnmm cnmm cnmm günlügüm 1 sene daha gecicek az vakit kaldı gittikce yaslanıyorum yakında torunlarım bile olur bnm :D oyyy oyyyy hala aklım onda ama caresizim yapıcak bişeyim yok neyse günlügüm sıkmıycam seni bugun iyi ki varsın :) |
Günlük, Sabrın sonu selamet değil mi? İnanmıyorum, İnanamıyorum o günlere. Destek bekliyorum belki,o da mı yok :) Zaten kimse yoktu ki, Bu günler bi geçicek ki...Sana yazmaya devam ediceklrime inanmakta zorluk çekiceksin. Bu arada yeni okulumuzu da gördük bugün. Ordan da sana yazabilmek dileğiyle... ;) |
harika bi gün yaaa evde yaLnız kaLıcam 1 saat sonra... (: öLe işte çocuk sesLerinden ve abLa dırdırından kurtuLuorummmm .d..dsdh:D:D bunLar misafir değiLdi tam 1.5 yıL ...inanamıorum nasıL dayandım kdfjwt:D:D |
of of sevgili günlük ........................... aması çok |
off günlük off.... bu bilgisayarların benimle alıp veremediği nedir yahuu :(:(:D:D ben yine eskisi gibi evimde rahat rahat nete girmek istiyorummmmm...neden neden neden :(:( bana kaderimin bir oyunu mu bu :(:(:D:D neyse günlükcüğüm dilerimki bidaki sefere sana yazacağım satırları evimde yazarım....:):) sağlıcakla :):) |
Hani insanın bogazında bir yumruk olur ya hani konuşamaz , hani sanırsın yüreginin üstünde biri oturmuş nefes alamaz öyle bir süreçten geçiyorum günlük , üzülmek kahretmek nafile . Sadece sabır etmek gerekiyor herşeyiin bir sonu varsa ayrılıklarında sonu var diyerek.. belki biraz gözyaşı dökmek belki biraz özeleştiri yapmak, dostlarla sonu gelmez muhabbetlerde vakit öldürmek , zaman alacak biliyorum bu defa biraz daha zor olacak ama nihayetinde bu da geçmişin tozlu raflarında yerini alacak .. şu an sadece bir mucize istiyorum.. ve dostlarımı yanımda istiyorum herzamankinden daha fazla. Nuranla konuşmaya , murata ve seneme sarılmaya , annemin kollarında aglamaya ..Yine söylüyorum gececek geçmeli .. sonsuza kadar sürmez hiçbirşey öyle değil mi ? |
stres stres stres . . . aha kasım da yada şubatta askeriz kafamda tek bu var stres ! |
sevgili günlük bu gün bütün gün ceset gibi yattım nefret ediyorum yatmaktan |
sevgili günlük nedendir bilmem okullar baslıcak gene geregi yoktu ama büyüklerimiz gitmemizi istiyorlar napalım gidicez.Okulda tek sevdiğim kızlar :D baska bi neden den dolayı gitmek sacma |
Türkiye`de Saat: 19:28 . |