![]() |
lah günlük öldüm la bugun konak alsancak gitmedığım dersane kalmadı .k bide yayan gel ordan buca ya ayaklarım çok kötü leynnn offf dersena okul derken kafayıda yerim ben en çok neye üzülüom biliyn mu offf ulayhnnn :D bıdaha bu foruma giremıyeck olmam off içim sızlıyo sanki :D:Dneyse bu kadar yeter hadı .. e zaten sevmezdim seni :D |
SevqiLi qünLük... CaNım sıkıLıyo , YorqunuM , mutSuzuM , ßa$ım aqrıYo , haLsiZim :( hErzamanKi qißiyim yaNi...ßuqün ßayaaaa yoRucuYdu zateN arKada$Lar tuttuRdu ye$iLköYe qiDeLim diYe kıRaMadım onLarı..okuLLr açıLınCa ForumA qireMeyeßiLiriM ßununDa verDiqi üzüNtü vaR aMa beN naPar EdeR qireRim foruMa... :) i$te ßöyLe heRzamaNki qißi ßi qüN qeciRdim...!! ;) |
allah bu gün çok mutluyum lahn öle böle değil :D:D pederin emeklılık işi yattı hahah:D:D:D bundan guzeL haber olmaz lehynn :D:D 8 ay daha özgurum :hebele: :hübele:.:D:Dama nete gıremıcem çok nadır off ulen tamda lıgLEr baslamısken çok kötü ya offf nese ya gizli gizli gırerem atık haha:D:D okul çıkısı cafe felan :D:D hadi s.. len zaten sevmıom seni :D:D |
Yetmiyoooooooooorr Sabrımııııııııııııızzzzzzzz!! |
been çoook susadımmmm :(:( |
gebriom :( :D |
susadım sankim . :) |
Sevgili Günlük ; Açlığımı unutmakadını dünyann her türlü ıvır zıvırıyla uğraşıorum ama ne fayda :D Büyük gün geldi mi ne ,yarın yoldayız mı :D İftara kadar ben ex olcam öptüm :D |
Sevgili günlük bugün orucum ve susuluktan ölmek üzereyim... :) |
Gittikce yoruluyorum günlük ... Sabır sabır sabır Gün gecdikce aramızda acılıyor sanırım ama ne desede ne söylesede aldırmıyorum cünkü ona.... Her an aklımda ama ben onun icin ..... Neyse günlügüm ; seviyorum seni :) demeyi cokkk istiyorum Oruc kafama mı vurdu ne :) |
Türkiye`de Saat: 20:09 . |