![]() |
lahn bugun öle bı ruya görmusm toplucanak forumla beraber beşiktaşımın maçına gıdıoduk murat abım burdakı arkadslar felan tam kopma aşamasındayken annnaaa :eek: benım peder :eek::D hay allahım hemen murat abımım arkasına saklanıodum boyu uzun ya o bakımdan yane :smokin: :D:D ya bı bırakmıo anasını burdada rüyamdada ya :Dsadbasjdb:D:Dole sonra baktım yamur yagıyo ızmıre şimsek felan çakıodu uyanmısım asdsab:D:Dtee oka hadı kayboL :D |
Günlügüm bugun yazacak bişeyim yok sana aynen devamd egişen bişey yok :) Hadi cici kal |
sevgili günlük bikerede ben sana yazmadan çık sor meltem nasılsın de hiiiiçç tık yok:Dsenden cacık olmaz:D |
Sevgili Günlüükkkk ; Bugün çok başka,bambaşka... Sanırım yeterli bu iki kelime :) |
Ahh be günlügüm bügün öyle bir rüya gördüm ki gercek olması icin ne gerekiyosa yapardım Sevip de ulasamadıgım insan beni sevdigini söylüyor hatta ellerimi tutuyor ama sadece rüyada olucak bunu biliyorum ama rüyası bile cok güzeldi... :) |
okullar açılıyorr....sevineyim mi üzüleyim mi:D:D amaann hemen açılsın kapansın bitsin şu lise sora üniversitede bitsin :D:D çok mu şey istedim ne:D:D |
her günüm anlamsız yazmaya gereksınım bıle duymuyorum... |
sevgili günlük hastayım ölüyorum,sınava nasıl gireceğim bilmiyrm hatta sınav gününe kadar yaşıcammı onuda bilmiyrm günlük bana gerçekleri söyle nekadar ömrüm kaldı_?:D |
Sevgili günlük ; Sana bugün uzaklardan yazıyorum,ki sen de bana herşey gibi nerden olursa olsun uzaksın ya... Bugün ilk gündü,bazzen sıkıcı bazen komik ,değişikti her haliyle... Bugünün yorgunluğu çoğu şeye yetecek herhalde. Dikkatli ol etraf kurtlarla dolu :) |
hey yo günnük, put ya gun down! aksiyon dolu bir başlığın ardından dünyanın en sıkıcı yaşam formunun anılarına geçiyorum. hastayım günlük. burnuma sünger soktum, ancak tampon görevi görüyor. ağrı sağ gözümden sol omuzma oradan orta göbeğime sıçrıyor, björk klibi gibi oldum. bir de boğazım kaşım kaşım, sanki içeride gıdıklama timi kurulmuş, ekip gönder silahlarını indirsinler günnükçüm. hadi ben gidip still ill dinleyeceğim, sen de git dear diary dinle travis'ten........ |
Türkiye`de Saat: 20:09 . |