![]() |
ben günlük diye hitap etmem günlüğe:) ilerde kızım olursa adını Aşk Deniz koyacağım ve kızıma yazar gibi yazıoyorum yazılarım merhaba Aşk Deniz'im güzel kızım diyerek başlıyorum sözlerime:) oğlum olursa da Emre Demir olsun istiyorum. Emre kesin de Demir i babası değiştriebilir... |
Alıntı:
|
sevgili günlük oluyormuş,unutuluyormuş herkes...silbaştan sevilebiliyormuş... |
slm bjkli gnlüğümm dersanede geri biri bni deli ediyo hergn hmde bni geçmeye çlşyo ama zorr hehe:Dneyse çok yorgunum uykum geliyoo ama malesefki gidip çlşmm lzmm dinlenme saatim bitiyoo ben bi buçuk saat sonra glcm byby kzmmm |
Sevgili Günlük; Bugün Çok Sakin Bir Gündü,Bir Yandan da Sıkıcı Bir Gündü Diyebilirim....=) |
sevgili günlük 2 yıllık emeğim bugün gitti,hayat bitti benim için artık.aslında onsuzda yapabilirim ama bilemiyrm inşallah pişman olmam...2 yıldır uzatıyordum be:Dçok zordu saçlarımı kestirmek:D |
sevgili günlüğümmm; 'ahhh' diye bi kelime duydun muu? Hani kürkçü dükkanında yankılanıyodu dün gece...... :) |
sevgili günlük seviyorum yaa...:love: |
sewgili günlük 'bıktım diye bir kelime duydun mu ? ' hayat tan bıktınmı yalan cı insanlar bıktırdı beni ama allaha sükür şimdi sadece bjk yi düşünüyorum beni hayata baglayan tek şey galiba!!! |
günlükcüm :D:D bugün yaklaşık 5 saatlik bi yolculuk sonunda canım cicim evime kavuştum...:D:D çok yorgundum aslında ama yatıp uyumak işime gelmiyo :D:d bugün kendime tatil verdim ders mers çalışmicam :D:D yarın başlarım..:D:D adı üstünde bayram tatili :D:D 66 günün ardından nevşehir yine bana kavuştuuuuu :D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 20:13 . |