![]() |
ßugun ıLk okuL arkLarımLa ßuLusdu we cok guseLdı.. ıyı geLdı uzun ßı aradan sonra.. yarın mac war we ßen trıßunden uzak daha nekadar saßredeßıLırı ßıLmıyorum :(:( |
allahım gözümde damla uyku yok foruma girince tümden uykum kaçıyor offf bayılazam |
Bugün edebiyat hocası konu gereği son günLerde sizi etkiLeyen ne gibi oLayLar oLdu? dedi.. Bende 15-20 dk.Lık siyasi bi konuşmanın sonunda dün galatasaray 5 yedi dedim bütün sınıf kopuşLardaaa:D güzeLdi doğrusu .. (: |
Sevgili günlükcüğümm Ben bu aşktaki kan uyuşmazlığı olmayan durumu sevdim ama bu aşk çoktan kanını bir uyuşmazlıkla lokal enjekte yoluna girmiş yıllar önce... Ya boyle hani ne soylesen olmaz, ne tur davransan batar, kim ne dese bir kıl olursun, boyle nerede olsan yanlış yerdeyim galiba duygusu icinde, görünmez olmak istersin ilismesin kimse sana diye. Hiç keyfim yok uzun zamandir iyiyim dersem anla yalandir diye bir sarkısı vardı ya büyük türk sizofrenlerinden yeşim salkım\'ın, o tip. Yoksa böyle ağır bir depresif durum falan değil, bir nanemollalık. Bu lafı da çok severim, nanemollaa.. |
yorgunum bugün günlük... depresif agresif yalnızım işte... tek aşkım hep beşiktaş... |
safak 55 bugunu saymazsak :D:D:D |
işte gıttıler ozguruz sımdı eglence zamanı baslasın partıı anneymıs goruymus evlıya sankı evde degıl goremez duyamazkı yow yow asfjasdnf:D:D:D |
sevgili günlük bugun 2 tane sınav vardı 2 sindende kopya çektim :D |
günlükk..canım cok sıkkın :/ |
Bugun icim de CokKötü Bir His var be Günlük ... |
Türkiye`de Saat: 00:21 . |