![]() |
off off kömur gıbı yanıyorum lahn gunluk:D apaçılere dondumm :D:Dlanet olsn d:haftaya gene denızzz yuppıeee :D:D |
Sevgili günlük; Hayat her ne kadar kötü gibi görünse de bakan insanlar için bu değişir...Bunu öğrendim sonunda... |
ben geldim günlük...hayatım mı değişiyor y.o.ksa ben mi değişiyorum anlayamadım.. birgün olan diğer gün unutuluyor ya da insanlar garip davranıyor...belki de zamanın akıp gitmesi bunların sebebidir... |
günaydın günlük; bütün gece gözümü kırpmadım.. çok kötü şeyler oldu.ama sonunda olanlar gecenin tam aksine şimdi gülmemi sağlıyor..Allah hep bir çıkış kapısı veriyor gerçektende...sabır olayını geliştirmem lazım.ama insanın kalbini ağrıtıyosa en değerlisi, rahat olmak, sabretmek o kadar da kolay olmuyor! hastanede dedikleri zaman saat2'ydi.fena bi çığlık attım ama... btl bile uynmış:) hep onun suçu ama ben iyileşene kadar ona kızmıcam söz:):)rahatım yaa o iyi şimdi.Allah'ım şükürler olsun... benim gibi bir kuluna bile acıdığın için..nese görüşürüz günlük seni okuyan herkese de ayrıca günaydın... seviyorum forum sizi:):) |
Sevgili Günlük; İnsanlar ile uğraşmak çok zor!...Hem de çok... |
lahn gunluk dun çesmedeydık gezdık tozduk ıyı geldı beaa D: |
günlük be özledim :( |
bişeyler var günlük..boğazıma takılıp kalan bişeyler var:( yutkunamıyorum, konuşamıyorum...akıp gitse gözlerimden hüngür hüngür...ama olmuyor..gözlerim bile tepkisiz artık..boş boş bakıyorum etrafa..dolu olan ne var ki zaten..? |
uzun zaman sonrasında saçlarımı kestırdım gunluk cok yakısıklı oldum nan :cool: :D guzeell beegendım :P cok gezdık bugun cok yoorgunum çok :/ |
sevgili günlük; evi cidden özlemişim yaa..allah kmseyi hastanelere düşürmesin..ama tam eve kavuştum derken şu anda klavyesine vurduğum p.c.\'m yarın tamire gidiyo..ve tamrci haftaya pzrtsi salı veririz dedi sanki yeni bilgisayar üret diyom yaaa:(:( te allah\'ım:viking:bak yne snr oldum...nese dolayısıyla 1 hafta buraya değil gerçek günlüğüme geçircem seni..hafta boyu film seyredip müzk dnlemek çok eğlenceli olmıcak ama napak.. kader...nese burda haftaya görüşmek üzere gnlük.... ve forumum hepinizi özlicem:coffee::(:( ktü şeler yapmayın ii çocuk olun belki rüyanızda şirinleri grürsünüz:D:D hadi allaha emanet....:ciao: |
Türkiye`de Saat: 22:27 . |