![]() |
SevgiLi günLük ; oKuL baŞladı sabahtan akşama okuldayım :o :/ köntörum bitti.. sms'im bitti kımsem yok dolaşıorum etrafta :b 2 gündür lanet bi arı var peşinde yakalasa ayvayı yedım çığlık çığlığa kacıyorum tenefuslerim zindan oldu :D yeter bu kdr .. kib :D |
günlük mutlu olsam yanından geçmiyorum demi :( ama yine bi gözyaşı sahnesi ve yine başrolde ben... boşa mı bu sevişler boşa mı bu bekleyişler boşa mı bu hayaller yalan mı bu seni kimseye yar etmem diyen bu diller ??? sen ne güzel şeysin ölüm.....!!!! |
selam günlük.. bugün çok relax'ım yaf(: dersane yok hoca dırdırı yok anne yok baba yok yalnız başıma takılıom..özlemişim yalnızlıı öLe deilmişim gibi...özlediim çok şey var aslında ama bu sfer pişman olmamak için hiçbişe yabmıcam..I'll forgt:D nese ya ne diodum hea bgn dersane yoktu haliyle kalkar kalkmaz bütün sabahın güzelliini doya doya yaşama şansım vardı:) balkona çıktım gneş doğmadan daha gerçi bu sabah olmuo pek ama:D nese elime kemanımı aldım bak abartmıorum en fazla 6 nota gtmşimdir annem baıra çaıra geldi:D manyakmısın sen ne kemanı çalıosun bu saatte git odanda çal die:/bna manyak dedi]:/ böLe alengrli başladı gnm ama monoton sbahtan beri bi test kitabı bi bilgisayar bi keman:D gtti annem ne de olsa evn heryernde çalablerem:cool: bu aralar olmadıım gbiyim ben yah:( duygusallık çöktü üzerime...yaklaşık 3 aydır tamamen unuttuuum şeleri günyüzüne çıkarıorumkendi kendime gnlük:(:(unutmak işini hallettim zamann zaten bekle beni ankara:D nese yne stresten erimişim kilo almaya gidiyorum:D by by gnlükcüüm grşmek üsree:):) |
Sevgili Günlük; Üzüntü,öfke,kızgınlık vs...Bütün olumsuzluklar benim yanımda. Hoşça bak zatına.:D |
Gunluk. Ters ters bakma yuzume. Suclu olan benmiyim sanki sevdiysem bi karakartali. Herkes ters giden birseyler var diyor galiba. Ya hu ne birseyleri duz giden ne var Allah askina solesene. Oturmuslar beyler koltuklarina ne senin sesini duyarlar nede haykirislarini. Demiroren,Denizli,Alen; yani alan alan satan satan. Gecmiste iki yenilgiyle tesisleri basan carsi, ne oldu bu defa yildirim haric herseye mi karsi. |
Ulan Günlük.. Böle okul olmaz, böle Bitirme tezide olmaz.. Böle hocada olmaz:D Yav bu deniz hukuku ne lanet bir ders, bu sefer büyük hissediyorum günlük, :D Ama ocağa kadar kasacam sanırım, sonra Mezun olursam :D Üniveriste mezunu olucam :D |
sevGiLi gunLük ; okul yine ayNı.. bu çiLe bitmeZz :D ama belki baZzı şeyleri düzeltebılırsem hayat belki daha koLy olr(!) kib günlüğümmm :cool: |
sevqiLi günLüq ; bugun 11 saat dısarıda kaLdım.. :o futboL antremanında pestiLim çıktı bacağımı sakatLadım :/ bu yetmezmiş gibi belime kafa attıLar karnıma top yedim defansLık zoR be karde$imm öLdüm ya antremandan sonra 8 ders okuL vardı oklda topallaya topallaya gezdim.. zaman hiç gecmiyoR okuLda.. :S şimdi kurtlar vadısıni izlemeye gidioRum kib ;):cool: |
yüreğimdeki acı hafiflemişken sen gene karşıma çıktın neden git istemiyorum seni ela gözlüme:( |
Sevgili Günlükçük; Güneşli bir gün ve ben daha ne isterim ki?:D |
Türkiye`de Saat: 06:46 . |