![]() |
sevgili günlük bugün forumda birinci yılımı doldurdum.doğum günümden sonra en önemli gün 3 temmuz:Dne mutlu bana böyle biyerdeyim ve ne mutluki böyle insanlar tanıdım.iyiki varsınız:) |
sevgili günlük yakın bir tarihte birlik ve beraberliğimizi, hatta bağlılığımızı sınayacağımız önemli bir gün bizleri bekliyor. Çarşı yürüyüşü.Pek çok diğer takım taraftarlarının bile kapanmasına karşı çıktığı (ki kapanma gibi birşey söz konusu değil olamaz da) Çarşı için ve tüm emekçiler için o gün bizimde desteğimizi göstermemiz gerekiyor.Umarım forum olarak bizde üzerimize düşen görevi layığıyla yerine getiririz. Aksi taktirde kaçımız vicdanı sızlamadan mabette maç izleyebiliriz!!! Evet sevgili günlük tüm arkadaşların desteğini bekliyoruz.Şimdiilik bu kadar galiba :) |
ahh ahh..:D ne qündülşkjaslşjkdladkjmolp..ben ßu a$kın damqaSını wurdum uLahn:D:D sdşlkfgroedıkgjpoşrıkgop:D:D |
günlükkk çok güzel bi gündüü süperdi yaa |
sevgili günlük 2 aylığına yokum tatile gidiyorum oohhhhh hasetinden çatla :) |
sevgili günlük yeni bir gün daha ve ben yine bu kahrolası hastanedeyim :( |
ilk kez yazıyorum sana:(...dün gece 1 dakika bile uyuyamadım sabaha kadar gezdim günlük ya:( :p |
sevgili günlük bu oğlan kesin aşık oluyor.kim mi_?tabikide kaşif:Dbilmiyorum valla bana öyle geliyor...yanılmam bu konuda genelde...ama birinin onu uyarması gerek,aşk kötü bişey diye,sen uyar günlük bi işe yara;) |
sevgili günlük:D..bunlar tamamen spekülasyon lütfen meltemin dediklerine kanma:D..erkek adam aşık olmaz dimi günlük:D |
sevgili günlük ben bişey hissediyorsam imkanı yok tersi çıkmaz,enazından bugüne kadar öyle oldu.valla artık olmuşsun erkek merkek karıştırmasan daha iyiydi:Dşimdi otur düşün.tekrar ediyorum günlük ve altını çiziyorum:Daşk kötü,melun,lanet bişey.sevgili günlük yoksa benmi yanlış biliyorum aşkı:D_?konuşsana be:D |
buqün acaip yorqunum ... nete qircém Die deLirdim Durdum abimin s...qitmeSini ßekLedim 7865894375673643290 saat qitmi0r a.s:D:DD: neySe én s0nunda qitti i$te arkada$tan qeLdim ßende qittiqini duyar duymaz aßimin :D:D öLe yani qüseLdi qünüm...aRkada$La buLu$cam Saat 8 qißi s0nrasını biLmi0rum yeter buqünLük:D:D |
bugun hayatımdaki herşeyin ters gittigini düşünmeye başlamıstım ama vazgeçtim ne olursa olsun herşey yolunda... 11 temmuzda smmm sınav sonuclarım açıklancak o günü bekliyorum böyle beklemek öldürüyo insanı psikolojik dengem bozuldu resmen :D ama yine ve herşeye ragmen mutlu olmaya çalışıyorum yalandan da olsa.. gelecege dair en büyük hayalimin gerçekleşmesini büyük bi sabırla beklicem ve bigün mali müşavir olucam inşallah :) |
kafam ço0ok karışık hérkeS bişeLer söLü0 ama nédense söLedikLeri beni hiç tınLatmıy0...kéndi kendimi mi yeniLemeye çaLışıy0rum biLmiy0rum...asLında ben kéndimi anLamaya çaLışıy0rum az kaLdı çözüLüCem in$...:D:D:D |
günlük... son 24 saat nasıl tuhaftı bilsen:Skoca dünden geriye kalan en güzel şey rüyalar...tabi bide rangerın tepesinde beşiktaş tezahüratı yapmam:) birde bi soru:neden imkansızlığı açık olan şeyler daha cezbeder insanı,aşk mesela,niye imkansızı makbüldür...:Süüüfff.zaten zeze de üzgün:( |
aslında içimde büyük bi ate$ var...ve beni cayır cayır yakıyo...her geçen gün kül olma yolunda bi adım daha atıyorum...bu yangın neden...bilmiyorum...i$te ensemdeki silahta bu...bilinmemezlik...dipte,,bo$ta,,soru i$aretleriyle dolu bi ya$am...sonu da meçhul tıpkı ba$ı gibi..... |
günlüüüüüüüükk hastayım çokk gece 4te öksürükten ölüodum neyse hastane denilen bi şi var allahtan ilaçlarımı aldım kullanıcam ii olucam |
günlük yha bu tatil olayı beni boğmaya başladı her gün dışardayım ama sıkıldımmmmm... her gün sabahın köründe kalkmaktanda bıktım ama başka çarem de yok poooofffffff.... |
sevgili günlük ben bu ösymden bişey anlamıyorum:Dşimdi nooldu baraj çekildi bi faydası oldumu.ben bu halimle baraja tur bindirdim ama bi etkisi olmadı:Dne ayak günlük:D |
Alıntı:
Umarım sende bu sene üniversiteli olursun.:congrats::congrats: |
buqün biraz Sakin qörDüm Kendimi Nedense.... ç0k y0rqunum ç0k ßitkinim....yataktan kaLkarken ßa$ım döndü yine ßi an öLesim qeLdi...Sanki qenç ya$ta men0p0za qirmi$ qißi hiSsettim kendimi:D:D:D küfRedeSim qeLdi ama aßim yanımdaydı ßende aßime küfrettim:D:D s0nra qüseL ßi yemek yedım...ardından SizLerLeyim...ßi siqara yaktım yiné kederLerdeyim... |
sevgili günlük bgn gercekten güzel bi gün sevinirsin diye yazdım hani hep ben i kötü anılarımla karsılarsın ya işte o yuzden |
sevgili günlük daha bi sürü işim var ya...ne bu kader ya zaten zaten zaten yalnızım evde:( |
kafam b0zuk...pederLe tartı$tım ßiraz neyseki qitti...0nun yüzünden Dünden ßeri herkeSe çatıy0rum..misko k.ßakma senLe hiç ßi iLqisi y0ktu yinede cewap yazman h0$uma qitti...biLi0sun durumu zaTen...sa0L her$ey için Canımın içi... |
:D:D....:(:(...:):)....;);).....böle bi hal içindeyim.... |
Alıntı:
|
ßeLLi 0Lmu0 mu ?:D |
dün hayatım için önemli bir karar verdim . sildim bütün kızları ve 2 yıl kimse ile birlikte olmamaya karar verdim . allahım kararımdan vazgeçirecek bir ( aşık ) kız çıkarma yarabbim :) |
sözümü geri aldım :S |
artık geç veysel:D |
uff uff uff...sevgili günlükcüm çok sıcakk yaa....:(:(:(.....kı$ı özledim valla...:D:D:...ama okul olmasın...yaww ben lise son olmak istemiooommm....bıktım ders çalı$maktan....bu öss denen illeti kim çıkardı yaa.... |
hanCıdan qeLdim aCCaip y0rqunum...:D:Dbizim ziLLiLeri qördüm anam hépsi ßana saLdırdı pis lezLer:D érkekLerden k0rku0dum kızLar azmı$ a.S:D:D qümbürtüye qidi0duk waLLa neyseki yanımda ß0dyquard ta$ı0rum :D:D érkek arkiLer k0ru0r ßeni ee kim ßeni ßi ßa$kasına yedirmek iSterki alkşjfhgkdjkflşdsjgkf :D:D:D:D$aka maka ßen ßitaneyim a...:D harby layhn başkaka kim üzerinde 27 adet( abartmı0rum ) takı ta$ırki dnfdhgpodşljkhugkıotglşjknhgi,:ÇÖ yeter qüLen yerLEriniz çatlicak:D:D:D |
sevgili günlük afedersin ama bu kız manyak:D |
sen delı bn manyaq sakjdnaskjdns:D:D:DmCx yafru :D |
sevgili günlük:Dbide öpüyor ya:D:Dhem manyak hem öpüyor:Dneyse günlük görüşürüz:) |
:D:D:D bence çok komik şeler yazmş yaa:D:D sevgili günlük biraderim yine forumda gülmekten ölüyorumm..her gün bilgisayarn başında olduğum için annem çıldırdı..İstanbula hava güneşliydi kuşlar cik cik ötüşüyordu:D:D:D komşumuz halime teyze yine kek yapmış azdaha zehirleniyoduk:D:Dtüm foruma svgiler:D |
eski günlerden katsak olurda |
sevgili günlük... sana şarkı armağan etmek istiyorum..içimden taştı:Dyalnızııım günlükçüüüm yalnızııım yalnııızz:Dburaya bukadar sık uğramamayı temenni ederk ayrılıyorum...:)kal selametle:D |
sevgili günlükk....:D:D uzanmisim kumsalda((nerdeee:D:D)) gunes damlar icime kurumus dudaklarimda unutulmus bir beste yasiyorum aheste kapilmisim ruzgara savrulup gidiyorum simdi cok uzaklarimda nafile telaslarim hayattan caliyorum ni la bombe atomique un amour platonique umudum yarinlarda; tatildeyim bir elimde ayna var sair beni kiskanir yanmisim sereserpe; sahildeyim :D:D:D:D:D... |
Seyyahh bende sana bi şarkı arm. ediorm :D:D gökhan özen - kader utansınn :D:D:D |
sevgili günlük bugün benm doumgünüm ama forum kardeşimin üzerinde olduğundan 15.06.1994 olarak gösteriyo kendisini gasp edip üyeliini ele geçirdimde aslında doum günü tarihim 19.07.1992 tüm forumun dikkatineeeeeeee :D:D |
Türkiye`de Saat: 21:50 . |