![]() |
ewt genç kartallar bugün ne yapacaksınız? bugün ne yapacaksınız:D |
hiçbişi :D:D:D |
sahile nargile içmeye giderim belki:) |
Alıntı:
|
saol zanım :D |
beşiktaşforumda son gazla devam edecektir=D |
Baş ağrımla uğraşıcam. |
aLsancağa gitcem arkadaşlarla ondan sonra hancıya te oka :D:D |
yine net te olucam =D gün boyu... |
maç yapcam gol atcam:D:D |
Arkadaşlarımla görüşcem akşam :) |
Bugün ne yapacağımı söyleyecektim ama Genç Kartallar'a sorulmuş...:D :D :D |
Alıntı:
|
bencede ablacım ya .... |
ben yarın yapcaklarımı anLatsam :D |
12den sonra yazıcem :D |
4-5 gibi ablamın kaynanasına yemeğe gtcğiz:D:D:D:D:D |
az sonra tıkınacağım,çamaşırları toplayacağım,yeni çıkanları sereceğim,nette oyalanacağım arada hep;),sonra salonu temizleyeceğim,sonra yine tıkınacağım:Den sonda yemek yapacağım.şimdilik bukadar |
ev sarmasıgı olduk cıktık lanet olsun :@ napcaz evdeyız gene :Z:Z:(:D |
hep evdeis :D |
konfederasyon kupasını maçını seyretçem:D |
askımla buluscammm!!! |
evdeim |
Ders, ders ve yine ders... ara da bi insani ihtiyaclarimi gideririm, gece de uyumaya:D |
saat ikide yüzmeye 5 te yazlığa akşam yemeği ordan gecelere:D |
oooohhh:D yasiyosun^^ ben burda dirsek cürüteyim, sen sahilde güneslen, yüzmeye git:D |
walla tuvalet için kaktım bakayım dedim bu yazıyı yazıp tekrar yatacağım zaten ben genç te değilim :D:D:D:D öyleyse niçin yazıyorum değilmi? :D:D:D |
Saat 12de okula gidicem 7 8 gibi evde olucam. E günüm bitti:D:D |
bnm gndzlerle geceler bırbırıne karstığı için gündz uyucam :D gecede naparım bılmıorum :D:D |
içicez :D:D |
şuan g.antep teyim öğleye doğru bir şehir turu yaparız arkadaşlar la akşamada G.antep- BEŞİKTAŞ maçında olacağım. ondan sonra doğru izmir e |
antremana giderim hemen ondan sonrada ise gidecegim ve malesef besiktas macina bakamicam isten sonrada sinemaya giderim artik sonrada besiktasin özetini izlerim |
Uyurum uyanırım okula giderim okuldan 20:00 de gelir ders yapar burada olurum. Allahn izni ile :D |
uyumanın planlarını yapıyorum:D |
PAP - BTT - İngilizce - Edebiyat - Dil ve Anlatım ödevlerimi bitireyim uyumayı düşlüyorum. :) Bu saate kadar neden bıraktın demeyin. 8 de anca geliyorum okuldan ya. :D |
çalış çalış gene çalışş:D:D |
Türkiye`de Saat: 02:16 . |