Benzinde Büyük Indirim ! (4kuruş)   |   |         Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) akaryakıt dağıtım  şirketi ve bayi tavan fiyatlarında yaptığı düzenlemeye paralel olarak, yarından  geçerli olmak üzere benzin fiyatı 4 kuruş, kırsal motorin fiyatı 1 kuruş  düşürüldü.   
EPDK, 15-17 Ağustos günleri için, 95 oktan kurşunsuz benzinin  dağıtım şirketi tavan fiyatını 3,19 liradan 3,15 liraya, bayi tavan fiyatını ise  3,33 liradan 3,29 liraya indirdi. 
Buna paralel olarak, akaryakıt bayileri,  kurşunsuz benzinin fiyatını, yarından geçerli olmak 3,33 liradan 3,29 liraya  düşürecek.   
Kurul ayrıca 15-17 Ağustos günleri için motorinin dağıtım  şirketi tavan fiyatı ve bayi tavan fiyatını değiştirmezken, kırsal motorinin  dağıtım şirketi tavan fiyatını 2,39 liradan 2,38 liraya, bayi tavan fiyatını ise  2,55 liradan 2,54 liraya indirdi. Bayiler de buna paralel olarak, kırsal  motorinin fiyatını 2,55 liradan 2,54 liraya indiriyor.   
Akaryakıtın  perakende satış fiyatları, illere ve dağıtım şirketlerine göre çok küçük  farklılıklar gösterebiliyor.    
				__________________  Besiktasforum.NET    KayıpKentinYakışıklısı.         |