![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Bunların alayı böyle Din, iman diye camilere gidip dua ederler. Eve gelir küfürlü şakalar falan yaparlar. Geneli Cahil ve zavallıdır ama altlarında kral arabalar, jakuzili evleri vardır. (Aslında birçok şey biliyorum fakat buraya yazarsam ban yeme ihtimali var, bunuda istemem..)Allah her saniye ağıza alınacak bir isim değil ki? O kadar yüce bir ismi bu kadar ağzına alıp, yukarıda ki haberde ki gibi ********lik yaparsan Cehennemde katran kazanını boylarsın. Nasıl insanlar anlayamıyorum. İnsanda biraz Allah korkusu olur. Sakal bırak, Türban tak. Böylece en "kıdemli" Müslüman sen ol. Oldu başka? ....!!
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sözüm meclisten dışarı herkes üstüne alınmasın ama maalesef ülkemiz bu çoğunluğa gidiyor... ![]() ALLAH akıl fikir ihsan eylesin...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Siz çok modern görüşlü bir Türk evladısınız. Mesajınız için teşekkür ederim. Eh, okumuş kültürlü insan işte böyle ne demek istediğimi anlar..
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |