![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yakında Bu TÜRK MİLLETİ Sizi Açıcak TAYYİP bey.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | katılıyorum şehitlere yaptıkları muammele ye bak diğerlerine yapılan açılıma bak
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah yardımcıları olsun sağ salim gidip gelsinler inşallah . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah bana onların kafasına sıkmayı nasip eder inşallah Hayatta istedigim şey sadece bu Bir tane o.ç nu vurim isterse benide vursunlar umrumda değil Allah rahmet eylesin Şehitlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz Konu Constantin tarafından (31-08-2009 Saat 02:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah gönlüne göre versin kardeşim ama onlar gebersin artık bizden kimse can vermesin . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |