![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beni pek sarmadı adamın anlattıkları,bi de dudakları çok oynuyodu çok güldüm ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen bu haberlerle eziklerin küme falan düşürüleceğini veya ceza alacağını ummaya devam et o zaman
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ.Uzatmaya Gerek Yok... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Aziz denen mikrop bu şike olayını daha önce itiraf etmedimi..? (Maçların sadece sahada kazanılmadığını öğrendim) Bu konuyla ilgili bütün formlar ve gazeteler çalkalanıyor , biz Ajdar'ın Türkiyeyi temsilini tartışıyoruz , beyler uyanın bu tarihi bir fırsattır ,bu konunun üstüne gidecek tek kulüp biziz çünki geçmişinde en ufak şaibe olmayan kulübüz ,bunu gese yapamaz çünki onlarda gırtlağına kadar pisliğin içinde Lütfen bu konuyu gündemden düşürmemek için var gücümüzle gündemde tutalım , tam bu ezikler köşeye sıkışmışken kurtulmalarına izin vermeyelim...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
Nasıl ki bunun üzeri örtüldü, bu da örtülecek... Eğer hala gerçekleri reddedip, kafayı kuma gömeceksek bir arpa boyu yol alamayız. Bu olaya daha önce de değinmiştim Sinan menejer olacak haberleri geçerken. Bakın bu adam aklanmadı ve polis tutanaklarında geçen yukarıda bahsettiğim görüşme çarşaf çarşaf gazetelere çıktı, reddedilmedi de... Bugün, Federasyon ile Aziz arasındaki kavga, bazı şeylerin konuşulmasına ve hedef saptırılmasına neden oluyor. Son 5 yılda ki bu 100. yıl ile başladı, bizim o şaibesizliğimiz yukarıdaki haberle yıkıldı. Şimdi bu konu ne zaman açılsa, yukarıdakiler ve belki de bizim bilmediğimiz ne ilişkiler çıkacak. Benim en büyük korkum da budur...Ve nedense bu korku Sinan'ın kulüple ilişkisi oldukça da sürecek... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
bizde oyunu kurallarına göre oynamalıyız.sinanı yadırgamıyorum.bu ligde böyle lobicilik yapıcaksın mafyayı kullanıcaksın (en azından hakkını yedirtmeyeceksin).avrupada bileğinin hakkıyla savaşıcaksın.burada şampiyon olup şampiyonlarligine gidip kasanı dolduracaksın 4-5 sene içinde maddi yönden de güçlenip taş gibi takım olucaksın.bu bize yakışmaz diyerek olmuyo silecekler bizi ts yolunda ilerliyoruz.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ARKADAŞIM, BURASI BEŞİKTAŞ!! BEĞENMEYEN ÇEKER GİDER, BİZ SENİN DEDİĞİN OLAYLAR BU KULÜPTE OLMADIĞI İÇİN BU TAKIMI DESTEKLİYORUZ. EĞER Kİ BU DURUŞU VE RUHU ANLAMIYORSUN, DİĞER TAKIM TRİBÜNLERİ SENİ BEKLİYOR. BİZ OYUNU KURALINA GÖRE OYNAMAYIZ. OYUNUN KURALLARINI BİZ KOYARIZ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/haberler/14098-fenerbahce-nasil-mac-satin-aldi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 14-03-2008 22:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |