![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | acayip koruma olmus Ankara ve istanbulda dunya buyuk ilgi gosteriyor ozellikle avrupa cok alakadar nede olsa musluman bir ulkeyi ziyaret ediyor | ||
| | |
| | #2 | ||
| Guest
| yaaa tv de izlediğim kadarı ile kuş uçura diye bi deyim var ya adamlar resmen kuş uçurmamışlar...çok büyük güvenlik önlemleri almışlar...ve dediğinde haklsıın ilk müslüman ülke ziyareti...daha önce avrupabirliği konusunda desteklemiyordu ama geldiğinde desteklediğini söyledi...bence din işleri siyasete karışmamalı ama desteği veren papa olunca hristiyan alemi yani avrupa bunu gündeme alır ve gündemde tutar diye düşünüyorum... | ||
|
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | adelaar ankaraya giremedim şehre girmeye izin vermediler o kadarki sıkı güvenlik vardı bugün ankarada | ||
| | |
| | #4 | ||
| Guest
| | ||
|
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla çok sinrlenmiştim kardeş çünkü papanın yol güzargahıyla bizim güzergahın uzaktan yakından alakası yok durdurulduğum yer papaya 40 km uzaklıkta sen düşün artık | ||
| | |
| | #6 | |||
| Guest
| Alıntı:
gitsin şu adam ![]() | |||
|
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | vatikan elciliginin yakininda oturanlari kayit etmisler kimlik vermisler ama orda oturanlar menmun hic bu kadar guvenli olmadilar herhalde | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |