![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Başka Nasıl Hacklenebilir Zaten Buda İmkansız Gibi Görünüyor Ama Adam Dünyada Bir İlki Gerçekleştirdi Daha Tehlikeli Bir Hackerımız Vardı ZEHİR HK Lakaplı O İçerde Ne Zaman Çıkacak Tam Bi Bilgim Yok Ama Bayadır İçerde Çıkıncada Teknolojik Aletlere Dokunma Yasagı Var ![]()
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya millet technology geliştiriyor uzay aracı yaratıyor değişik şeyler yapıyor bizde hackerlıkla övünüyoruz ![]() ![]()
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ne Alakası Var ? İyi Millet Teknolojiyi Geliştiriyo Diye Oturup Askerleri Bilim Adamımı Yapalım ? Silah Tutmayı Değil Teknolojik İcat Geliştirmeyi Mi Öğretelim Her Dal Ayrıdır.. Senin Dediğin Buna Çıkıyor Hepside Ayrı Daldır Sanal Güç'te Çok Önemli Rusya ve Türkiye'den Sanalda Çekinmeyen Ülke Yok... Hackerlarımızı İçeri Attıranda Zaten Amerika... Korkusuna İçeri Attırıyor Ayrıca Pc ve İnternet Teklojide Bi Devrimdir Bunuda En İyi Şekilde Kullanmak Gerekir.. Pc'de Teknolojik Bi Alet ![]()
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya efe gece gece anlamıyorum nasıl yapıyorsun bunu askerlike benim dediğim konunun ne alaksı var kendimizi geliştirelim hackerlık ülkemize ne kadar para sokar ne getirir veya ne yararı var hadi git amerikanın sitelerini hackle ne işe yarar ya uğraştığımız tatıştıgımız konulara bak adamlar su şişesinden icat çıkartıyor para kaznaıyor bizde ooo en iyi hackerız dünyada eşimiz benzerimiz yok aman marifete bak ne işe yarıyr bize ne gelir getiriyor ülkeye sanki hey YARABBİM ya
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet hack te türkiye ve rusyanın üstüne çıkmaz daha önce de dedim HER TÜRK HACKER DOĞAR
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |