![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Cumhuriyetimiz elden gidiyo ama memleket adam olmaz.Dogru diyorsun arkadasim.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu kadar millet kör mü salak mı da oyunu devleti sattığı idda edilenlere verecek kim devleti kime satmış anlamadım ben aslında suçu hep dışarda arıyoruz ama suç bizde ne zaman istikrar gelse türkiye ileriye gitse bağrıyoruz hep bir ağızdan devlet elden gidiyor bayrak elden gidiyor din elden gidiyor die giden bişey yokh satılan bişey yokh sadece değişimleri anlamayanlar veye menfatleri için anlamak istemeyenler var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | BİRİ BENİ UYANDIRSINNNNN!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Vallahi dua etmekten başka şansımız yok ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | olur abi istedikleri adam cumhurbaşkanı olur önemli olan oturumda en az 367 milletvekili olması 3. turda 276 oy alan aday cumhurbaşkanı olur.. diğer milltvekilleri yine oturuma katılmazlarsa yine seçime gidilir bu sefer daha fazla oyla yine akp 1. parti olur o zaman ilk turda cumhurbaşkanını seçerler ama kimse yeniden seçime gitme riskini göze alamaz.. abdullah gül ağustos ayında yeni cumhurbaşkanı seçilir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |