![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Guest
| mute sana katılıyorum ama kimse bizler gibi düşünmüyo çok azınlıktayız ben çok şaşıyorum şu sağ sol olayına yada alevilik sünnilik yeminle anlamış değilim ya şehitlerimiz kanıyla sulanmış toprakların üzerinde yaşamıyor muyuz?Ki askerde ayrım da yok dimi sağcısıda şehit oluyo solcusuda. offf nereye gidiyoruz..! | ||
![]() |
|
![]() | #92 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #93 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | sevsekte sevmesekte istesekte istemesekte olay bitmiştir...5 yıl görevdeler ne dielim milletimiz için hayırlı olsun gereken birşey olursa zaten bunu yapacak devletimizin kurumları mevcuttur... Açıklamayı yaptılar zamanında...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu ülkede imhatipleri açan chp kapatan ise rafahtır idam cezasını kaldıran ise mhpdir burda demek işstediğim laiklik sistemi kimse kafasına göre değişteremez abdullah gülden neden çekiniliyor onuda anlamadım eğer güvenmiyosanız bu adama bu adam nasıl başbakan oldu ve şuanda dişişleri bakanı devletin büyük sırlarını biliyor bence abdullah güle karşı bu kadara karamsar olmayalım...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | abdullah gül bir piyondur başbakanlıkta oldugu gibi cumhurbaşkanlıgıda bir şekilde rte ye devredecek ama suanda rte nin davaları var dokunuzlamlıgı kalkarsa hapise gircek bu yüzdne aday olamıyor davaları kaldırtıp yasaları cıkarttıracak sonrada gül bırakacak rte cıkacak bunu görmemek için kör olmak gerek bence
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | |||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #98 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | kim siyaseti bırakacak ya mesut yılmazda bıraktı ne oldu geri döndü deniz baykal bıraktı döndü bahçeli bıraktı döndü bırakacam demekte bir oyunun parcası doğuda olanları bilseydiniz böyle okonuşmazdınız imam ın camiide ey cemaati müslüm pazar günkü seçimlerde siz elinize verilen zarfları sandıga atın oylarınız hazırlanmıştır demek ne demek ? hakkaride sandık kapandıgınsa ankara ysk ya hakkari sandıgı geliyor öteki imha ediliyor bunlar ülkemizi ngerçekelr kimse sorsam mhp chp yeverdim diyor ama istatislikde 2 kişiden biri akp cıkıyor 100 kişiye sordum 100 ü de mhp dedi doğudaki adamlar bizim verdiğimiz oylar değil bunlar biz oy kullanamadık diye ağlyıor milli eğitim bakanı cıkıp keşke kasımda olsaydı daha cok oy alırdık bedava defter kitap dağıtacak altınada 100 ytl koyacaktık diyor yani herşey ortada bu seçimeler oyun müşavirlerin hepsi akp ve dtp den mhp ve chp den bir müşavir bile yoktu doğuda !!!
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Artık bütün bu olaylar karşısında seçimde bizi rahatlatmıyosa aksine yeni şüpheler yaratıyosa ne diyim ki artık
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |