![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Guest
| ben hayatta bir canlıya zarar veremem... hep kendi kendime derdim terörist dioruz ama onlarda insan konuşarak halledebiliriz die hıhh onlarla ancak öldürerek konuşabiliriz bu akşam yemektede annem ben birini öldüremem diodu olanları izlerken ben gözünün yaşına bakmadan şu an yanımda olsun hayatta yaşatmam bir kaşık suda boğarım o kadar kinim var onlara NEDEN! benim ilerde eşim olacak kişi de subay ve o ölenlerden biri olabilir evet msn e koymak bişii değil ama hiç yoktan bir adım atmaktır herkes oraya koysak die düşünse ne olur ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Guest
| Alıntı:
hey gidi heyy çağlayan mitingleri sadece akp için değildi biliyorsun ozaman da kaç tane askerimiz şehit oluyordu ve biz oradaydık.Hiç denedin mi diyorsun ya inan senden çok denedim ...!Örümcek bağlayan beyinlerle hiç bir yolda yürünmiyeceğini anladım tamam mı? | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | dilek istediklerini düşünüyorsun sen de. o pkklılar da dağa çıkan çocuklar. çocuk dediysem lafın gelişi de değil hakikaten çocuklar. ama seçeneksizlikten yanlış bir örgütün yanlışlılarına bulaşmışlar. burada önemli olan halkların birbirine düşürülmesi. sen de kanmışsın bu oyuna. bir an önce yanlışından dönmen dileğiyle. sakinleşince...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Guest
| Alıntı:
ailemden birini kaybettiğim zaman ya da sen ailenden birini bunlar yüzünden kaybettiğin zaman yine böyle düşünebilcek misin? | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
sevgilerimle...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende yaptım ve yayıyorum
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | arkadaşllar bu solmuş gül meselesi bundan bir kaç öy önce karakol baskınındada yapıldı ne oldu söylermisiniz? en faz 1 hafta kaldı sonra kaldırıldı teker teker. ben oraya o solmuş boynu bükük gülü koyuncamı hatırlamış olacağım askerimizi? o solmuş gül orda olmazsada benim aklımda yüreğimde. benim canım orda kılpayı ölümden döndü hiçbiriniz benim kadar hissetmediniz belki o acıyı ama ben o SOLMUŞGÜLÜ koymayacağım. Niye normal gül değilde SOLMUŞ GÜL? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Guest
| Alıntı:
kaybettiklerimiz için solmuş kurtulanlar içinde solmamış koy istersen sonuçta koymak ya da koymamak bu senin elinde sana kalmış bişii zorla koy demiyoruz ben bu bu acıyı uzun zamandan beri çekiyorum yeni değil ....belki sende korkularla kaygılarla yaşıyosundur ... benim gibi???? | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |