![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Hala ne bekliosun sayın başbakan...Daha kac kişinin bu watan ugrunda ugruna kanını dokmesi gerekio...Bu insanların ahını alıosun sayın basbakanım...Yeter demekten dilimizde tuy bittii...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Girme zaman geçiyo bile.Hadi bizde sabırsızlıkla bekliyoruz...Gösterelim şunlara kimin ne olduğunu.Amerika hangi safta olursa olsun bu operasyondan vazgeçilmemeli asla.Onlardan korkan onlar gibi ******** olsun bea!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
abi öyle demeyin. Girdiğimizde 100 lerce şehit gelecek kolay değil. Bu defa ırak'a neden girmiyoruz diyenler tam tersini söyleyecek. Kolay değil savaşmak. Haaa savaşmalımıyız? ırak'a girmelimiyiz? Bencede EVET. ama kolay şeyler değil bunlar. Girdiğimiz zaman daha büyük acılara hazır olmalıyız. Belki bazı kimseler için önemli olmayabilir dediklerim ama bir şehit yakını olarak ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYO. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Abi haklı olabilirsin bişey demiyorum ama biz diğer ülkelerden farklıyız. yüzümüze gülüp kin besleye bir çok dost ülkemiz var. İşin diplomatik tarafları var. Tabi bunlar zaman alıyo. Haa bende ırak'a girme taraftarıyım ama kolaymı abi. Bize kin besleyen ülkeler var dedim az önce. bırakın bu ülkeleri bizim içimizde bile var böyle guruplar. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |