![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
| Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. | 
![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|    |  #1 | ||
|    Yardımcı Admin  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 10   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    
 Alzheimer tedavisi gören karısını hastanede vurarak  öldürdü.İtalya'nın Tuscan bölgesindeki Prato kentinte yaşayan 77 yaşındaki adam  Alzheimer tedavisi gören 82 yaşındaki karısını hastanede vurarak  öldürdü.    Teslim olan yaşlı adam polise, eşinin acı çekmesine daha fazla dayanamadığını söyledi. 8 yıl önce hastalığa yakalanan talihsiz eş, son dönemlerinde tamamen tıbbi bakıma muhtaç hali gelmişti. Yaşlı adam odasına girdiği eşini ikisi kafasına olmak üzere üç kurşunla öldürdü. 
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
|    Can't Forget  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ben olsam kendime de sıkardım böyle bir durumda...    
				__________________   ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 23    ![]()  |     zor bi durum gerçekten seçenekler sınırlı    
				__________________   KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR..  |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  
				 Tecrübe Puanı: 38    ![]() ![]()  |     kendinede sıksaydın dayı madem o kadr psikoya bağladın    
				__________________   Besiktas JK .  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |