![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de katılıyorum arkadaşlar bobo ile higuen i yan yana oynatsalar bir kaç haftada çok iyi bir ikili olurlar ama neden oynatmaz hoca onu anlıyamıyorum adam kapalı fefansı acacak yetenekte bobo gol kralı bile olur onun yanında sadece pasları yavaş atıyor buda düzeltilmeyecek sorun değil
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adamı harcıyoruz yazıkk yazıkk
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yazdıklarınıza higuen konusunda katışıyorum adam topu biliyor daha fazla şansa bulmalı ayrıca bence batuhana da daha fazla şans vermeli bu çocuk ne zaman yetişecek son beş on dakikalarda bu iş olmaz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abi sivas maçında kendim gördüm adam harcadı kendisini. sahada basmadık yer bırakmadı. bu adamı nasıl olurda oynatmıyorlar anlamıyorum. 2 kez 90 dakika oynasa takımı şahlandıran adam olacagından eminim. bi bobo yetmicek benden söylemesi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |