![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Benden yahut bizden değil diye insanları ayırman hiç hoş degill ..
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben ayirt etmedim güzelim tabikide benim icin herkes önemli | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tabı kı olmaz ... herkesın kndısıne ait 1 dusuncesı vardır ama BU dusuncelere saygı duyamamız lazm TABIKI ŞU ana kadr ... TÜRKLÜĞE hakaret edılmedıgı surece...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
Guest
| Bugün bize pir geldi gülleri teze geldi Önü sıra kamberi ali yel murteza geldi Eyvallah şahım eyvallah Hak Lailahe İllallah Eyvallah pirim eyvallah adı güzeldir güzelşah Sen alisin güzelşah şahım eyvallah eyvallah Ali bizim şahımız kabe kıble gahımız Mihraçtaki Muhammet o bizim padişahımız Eyvallah şahım eyvallah hak Lailahe İllallah Eyvallah pirim eyvallah adı güzeldir güzelşah Padişahım yaradan okur aktan karadan Ben pirimden ayrılmam bin yıl geçse aradan!!! | ||
![]() | #45 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #46 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu forumu her geçen gün daha çok seviyorum ![]() | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Benim düşüncemle birşeyler demek isterim..İnsanları Dil, Din, Irk, Mezhep, Millet veya Ten Renklerinden dolayı ayırt etmeyi hiçbir zaman kişiliğime sığdırmadım.Benim için bunlardan en önce insan olması gerekir.Herkezin bir inancı görüşü vardır biz özgür kişileriz kimsenin bir himayesi altında istemediğim şeyleri sevmek zorunda veya yapmak zorunda değiliz.Onun için herkezin görüşüne ve inancına saygı duyacaksınız..Hı duymuyacaksanız hiç girmeyin senin inancın sende kalsın. Benim düşüncelerim bunlar...insanın hayatı boyunca kaybetmeyecegi tek şey inancı ve düşüncesidir.Benim de kaybetmeyeceğim şeyler gittiğim yolumda insan ayrımı din ayrımı yoktur insan sevgisi kardeşşesine yaşamak. Konu uMuT TaCiRi tarafından (12-12-2007 Saat 03:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Ali'siz Alevilik Olamaz
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu nereden çıktı şimdi...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende Güzel Peygamberimizin bir hadisini eklemek istedim. "Ya Ali Lahmike lahmi, demmike demmi, ruhike ruhi, cismike cismi” “Ali’nin eti benim etim, kanı benim kanım, ruhu benim ruhum, cismi benim cismimdir. “
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Konu SahEmre tarafından (12-12-2007 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |