''Bir kere bu vatandaş (en azından şimdilik vatandaş ama sanırım niyet bozuk) ne sıfatla böyle kanaat önderi gibi konuşabilme cesaretini kendinde bulabiliyor? Çünkü arkadaşın marifeti büyük... Hem de çoook büyük. beyefendi iyi piyano çalar.
Biraz nihilist bir yaklaşım gibi algılanabilir ama yine de içimde tutmayacağım.
Be adam!. Üst düzey gelişmiş bir şempanzenin becerilerine sahipsin diye her konuda fikir beyan etmek gibi bir yetkiyi nasıl kendine vehmedebiliyorsun?
Şimdi ben burada bu adama kızdım aklım sıra değil mi? Yanlış yaptım elbette. Neden yanlış yaptım? çünkü bu tür el dil ve muhtelif farklı organ becerilerine sahip primatları bir halt sanıp tepemize çıkaran bizleriz de ondan yanlış yaptım. Bu hokkabaz primatların marifetlerine abartılı değerler atfettikçe biz, sanatı bir din ve sanattan beslenenleri birer peygamber gibi tepemize çıkarttıkça, ilk yükselen dalgada gemi batıyor sanıp ilk bunlar uçar görüldüğü üzere. Siz bir de gidişlerini görün bunların. Sanırsınız ki arkadaş düşman üzre alıcı bir kuş gibi çöreklenecek; öyle ihtişamlı, pelerinlerini savurttura savurttura sürerler atlarını ufka doğru. Kurtulduk diye sevinirsiniz ama boşuna. Gittikleri yerden daha bir heybetli çıkar sesleri o sıska kişiliklerinden.
Tanrıların kanı zihnimi çözdü gidiyorum ama ben yine de kendimi tutayım burada yoksa forumdan da atılacağız devam edersek.''
Çok çelişkili be bu adam..! |