![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en doğal hakları...istediklerini yapabilmeliler... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | tuzu kuru olan ne kadar güzel konuşup güzel güzel yasalar ekliyolar Anayasamıza.. elbet birgün hak yerini bulur sizide birileri durdurur..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Ben yasal işlemlerinin yapılmasından yanayım. Bu ne yaa... Herkes kalkıp kafasına göre hareket edemez. kanun var nizam var. Kanun yapılmayacak diyosa yapılmayacak. Öyle bir zamana geldikki konuşan konuşana. kafa tutan tutana. Yasal işlem gerekiyosa yapsınlar.Bu ülke dingonun ahırı değil. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
telekkürler pritt yorumun için ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu konu siyaset ya neyse yada siyasete çekild 2- 3 yorumda . . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu s_dnz tarafından (15-03-2008 Saat 21:31 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | acaba kendi haklarınız söz konusu olduğunda da bu kadar kesin konuşacak mısınız merak etmiyor değilim. ama dediğiniz gibi sizin görüşünüz. ama ben o tepkiyi gösteren bütün meslekataşlarımı gönülden destekliyorum...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Bende bu işin içindeyim fakat diğer taraftanda olaya ''hep bana hep bana'' mantığıyla bakmak istemiyorum. Düşünün türkiyede bazı kişilerin haklarına iyileştirmeye gidilmesi konusuna gelinceye kadar başka neler var neler. Şu anda ülkemizde öğretmen olmak için bekleyen kaç kişi var. Beğenmeyen serbest olarak istediği haklarıda elde ederek çalışabilir. Kusura bakmayın ama dışarıda o hakları adama babası bile vermez. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/haberler/56080-is-birakan-ogretmenler-hakkinda-yasal-islem/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 14-03-2008 16:40 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |