![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() |
İşte Eurovision şarkımız, Deli 53. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi, temsil edecek şarkı kamuoyuna tanıtıldı.53'üncü Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek Mor ve Ötesi Grubu'nun seslendirdiği Deli TRT 1 Ana Haber Bülteni'nde canlı yayınlandı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, “Bu okumuş çocuklar başarılı olacak. Bu yıl iki yarı final var. Bulunduğumuz grupta rakipler çok çetin. Herkesten destek bekliyorum’’ dedi. * * * İşte Şarkının Sözleri: Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor faili tutkunun Kızmış ve küçülmüş Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor, direniyor, direniyor Beni büyütün, ağlatmayın Sevginiz nerede övündüğünüz Beni büyütün, ağlatmayın Sahte düşlerle oyalamayın Bir yarım akıllı, bir yarım deli Dört yanım akıllı, bir yanım deli Herkes akıllı bir ben deli Bir ben deli Beni büyütün, ağlatmayın Sevginiz nerede övündüğünüz Beni büyütün, aldatmayın Sahte düşlerle Konu Ayche tarafından (16-02-2008 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |