![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilkeres26 kesinlikle haklısın ne biçim bi zihniyettir bu ya rezalet resmen yazık ya o cocugun yerınde olmak ıstemezdım büyüdügünde herseyın bılıncıne vardıgında....utanc verici ya..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ayrıca reklam olduğunu düşünmüyorum sanatçı denilen bir dolu kadın çocuklarıyla çarşaf çarşaf pozlar verirken, daha doğum yapmadan bebek bezi reklamlarında oynarken mesele yokda bu çıkıp yaptığını savununcamı reklam oluyor.? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sen demek dikkatli takip etmiyorsun bu kadın bu yöntemle hamile kadıktan sonra hiç gündemden düşmedi belirli aralıklarla bu konularla ya tv yada gazeteye çıkıyor ben düzenli bir gazate okuyucusuyum biliyorum böyle şeylere ihtiyacı yok | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | farklı seyler bence..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kadın napsın ya medya sürekli kadının bu yönünü ön plana çıkarıyor. şimdiye kadar çocuğu üzerinden para kazansaydı sana hak verebilirdim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neyse ben sonuna kadar karşıyım imkanı olmayan insanlar için normal ama böyle bir insan için asla görürsün yarın bir gün birisiyle evlenirse ozaman o çocuğun psikolojisi ne olur kıyamam birde evlendiği adamdan çoçuk sahip olursa vay neyse herkes kendi hayatını yaşar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu bir yaşam tarzıdır, hayata bakış açısıdır. bizlere kınamak düşmez. umarım anne oğul mutlu olurlar herşeye rağmen..
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | YARADAN dünyayı harika bir denge üzerine kurmuş bizler böyle dengesizlikler yapıp bu düzenin bozulmasına yol açacağız galiba...bende bu işe tamamen karşıyımm..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | SALAKLIK başka bişey değil babasız çocuk mu olur len ŞEY ............... gibi hiç akıl yok yha şu türklerde kardeşim biz böle bi milletiz bi savaşa yarararız bide sex e başka hiçbirşeye yarayamıoruz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Böyle bir genellemeye nerden vardın bilmiyorum,insan kendinden bilirmiş derler ya,sanırım kendinizden yola çıktınız,sen ikisinden başkasına yaramıosan bütün TÜRKleri içine katma kardeşim.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |