![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de aynı fikirdeyim.Ne gerek var hayatını karartmaya,değmez...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ikinci Hüzeyin Üzmez vakası haberine 30 görüntülenme 11 cevap bu habere 210 görüntüleme 53 cevap. ilginç... | ||
| | |
| | #3 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HElal olsun size. Bu ülkede ne alçaklar ne dolandırıclar ne kansızlar cirit atıyor adam aldatan karısını öldürdü diye helal olsun diyorsunuz. Çoğunuz insanlıktan nasibinizi almamışsınız.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Konu SahEmre tarafından (14-05-2008 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
beni destekleyen birinin çıkmasına sevindim... Teşekkürler Konu SahEmre tarafından (14-05-2008 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: hata | |||
| | |
| | #5 | |||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Teröristler bizim vergilerle beslenirken keyif yaparken mecliste çıkıp konuşma yaparken nelerin peşinde gidiyoruz.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
| | |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
... | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizde biliyoruz kimin ne oldugunu sadece burda gır gırına takıldık yoksa okadına yazık tabe kocasından bakalım ne cekiyorduda aldattı belkide aldatma diye bişey yokdu dısarda bir sürü pkk lı sapık vs insanlar gezerken bu kadın en son öldürüleceklerden
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #8 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
kocasından çektiyse boşanır ondan sonra ne halt ediyorsa eder.adamın nikahı altında yaparsa öldürülür burası türkiye. bi şey daha var insanlar neler yapıyorlarda müebbet almıyorlar.adam kıskançlık krizine girmiş,hafifletici sebepler var ama müebbet şaşırdım doğrusu. | |||
| | |
| | #9 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
...tekrar olmadı ...konuyu çok iyi toparlamışsın![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/haberler/61610-karimi-diskoda-gordum-vurdum/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 14-05-2008 15:01 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |