![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oo sarap icer beyaz ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen de gel,profiterol da yaptım ona göre... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ooooo cok severimmm yanında votka tmm dır geliyorum votka istermisin ablam ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet arkadaslar sonuc olarak sigara saglıga zararlıymıs icmemek gerekirmiş cocuklardan uzat tutunuz hamilelerin icmesi yasakdır +18 yani ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni var ya Metin...Kaç saattir sağlıktan bahsediyoruz değil mi?Votkasız gel...
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gel,gel...puding de yaparız ne olacak yani...
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya yıllar önce bırakmış adamlar rahatlar... inanın bugün canım cıktı her sigara içişimde isyan ettim.. iki kat aşağı in iç... sonra iki kat yukarı çık... ne bu yaa işkence... sigara bıraktırmaksa amaç tütün üretimi durdurulsun kardeşim. böyle olmaz ki ! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |